Mi a baja a gépnek vagy hogy oldható meg az a helyzet hogy bekapcsolás során a gép a következőket írja ki és magától újraindul?
Szóval a gép a következőt írja ki bekapcsoláskor:
"A Windows indítása sajnos sikertelen volt. Ezt a hardvereszközökben vagy a szoftverekben végzett változtatás okozhatja.
Ha a rendszer nem változott, váratlanul újraindult vagy a fájlok és mappák védelme érdekében automatikusan leállt, a Legutóbbi helyes konfiguráció választásával visszaállhat azokra a legutóbbi beállításokra, amelyek működtek.
Ha egy korábbi indítási kísérlet áramszünet, illetve a főkapcsoló vagy az újraindítógomb megnyomása miatt szakadt félbe, vagy ha nem tudja a probléma okát, válassza a Windows normál indítása.
Választási lehetőségek:
Csökkentett mód
Csökkentett mód hálózattal
Csökkentett mód parancssorral
Legutolsó helyes konfiguráció
A Windows normál módú indítása"
Na ezt írja ki és én már mindegyikre rámentem és mindig ugyanaz történik hogy a Windows xp elkezd töltődni és amikor betöltődött hirtelen újraindul és ugyanezt kiírja ha rámegyek a másikra ugyanez!
Ez előző nap úgy volt hogy az unokatestvérem lusta volt megvárni hogy kikapcsoljon a gép és a hosszabbítót kapcsolta ki ami gondolom hasonlít egy áramszünetre!
Kérlek titeket segítsetek:( mert én egyáltalán nem értek az ilyen dolgokhoz.
Előre is köszönöm
Vagy:
1.Xp telepítéssel megoldható,
vagy
2.Tönkrement a winchestered.
"Az jó ha letöltöm a Windows xp service pack 3-mat kiírom cd-re és így megcsinálom?"
Ugyanaz a változat legyen, mint ami a gépeden van. Tehát ha xp home akkor azt, ha pl prof. akkor meg azt kell beszerezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!