Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldható meg így a szex?
Sajnos 2 éve a szülésem óta betegség miatt nem szedhetek fogamzásgátlót,spiráltól begyulladok,mostanában pedig kiderült hogy párom azért kerüli velem a szexet,mert gumival nem érez semmit és így nem élvezi.
Vazektómia még nem jöhet szóba jogilag.
Milyen más alternatíva van még?
Nincs így házaséletünk,szeretjük egymást,de így nincs meg a szikra,mintha ha csak kolesz társak lennénk.
Gyerek miatt meg a spontán randizás nem jöhet szóba ,még túl kicsi csak rövid ideig adható le nagyszülőkhöz.
Hogyan lehetne feldobni a házaséletünk és milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba?
9: Na, ez is jó ötlet, kellene venni egy fertilitási tesztet a férfinak!
Hátha nem is elég termékeny ... bár van gyerekük..:)
Minden vékony gumit kipróbált és gumival egyszerűen nem érez semmit,ígyviszont nem élvezi.Mondtam neki,hogy szülés óta én sem érzek semmit,de fantáziával megoldottam,de csak n
Mondja hogy pasinál az más. Ebbe meg nem tudok belekötni hisz nőként tényleg nem tudom átérezni. Férfi válaszolók tényleg olyan rossz gumival?
9. Ne legyél már ostoba.
Egyikünk sem meddő.( Jó is lenne, nem kéne óvatoskodással bajlódni)de sajnos nem vagyunk meddők. Ez fix, mivel voltam már terhes, amiért egyszer NEM védekeztünk.
Egyszerűen csak van biztonságos védekezés a kotonon, hormonos szarokon és a spirálon túl is. Ennyi.
"Minden vékony gumit kipróbált"
Ezt hogy kell érteni? Minden vékony gumit, ami a CBA-ban kapható?
Mert rengeteg, rengeteg féle van, anyagtipusra (!!!), anyagvastagsára, formára (!!!), méretre...
Melyik óvszeráruházat próbáltátok végig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!