Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjek sürgősségi tablettát?
Vasárnap együtt voltunk 2x a párommal gumi nélkül. Nem élvezett belém, max.előváladék lehetett, de nem tudom biztosra. Tablettát nem szedek. Hétfőn is együtt voltunk, de akkor már gumival. Hétfőn délben az ovuteszt negatív lett, ma ugyanekkor pozitív. Nem tudom, mi lenne a jó döntés, gyereket nem szeretnék, se abortuszt, és tartok a 72/120-as tabitól is picit, de talán még mindig ez járna a legkevesebb kockázattal. Amit biztosra tudok, hogy a páromnak szokott lenni az előváladékában is sperma, mert így született az egyik gyereke is (nem élvezett bele az akkori párjába).
Kioktatást nem kérek,tudom, hogy hibát követtem el.
24/L
Az esetek 80%-ában van az előváladékban életképes spermiumsejt, nem több millió "csak" pár százezer. Minden alkalom egy hazárdjáték és vagy szerencsétek van, vagy nem.
Egyetlen alkalom miatt nem érdemes esemény utániért rohanni, de minél többször csináljátok annál jobban kísértitek a sorsot. Ha ebből az 1-2 alkalomból befigyel a gyerek, hááááát az szívás 😂
Ha a hormonális készítményekre nem prüszkölsz, akkor írass fel a dokival fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!