Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ovuláció napján az óvszer kiszakadt.48órán belül ambulancián felírták az Escapelle tablettát. A gyógyszerész mondta,most vegyem be,adott egy pohár vizet is hozzá. És most olvasom,nyelvre kellett volna helyezni.Hatásos a gyógyszer?
Igazad van, és ha már ilyen gyökér voltam akkor utánanéztem. Nem találtam semmit az Escapelle tablettáról, de általánosan ezt írják:
Nyelvalatti a tabletta vagy szublingvális film (vékony lap): Ne vágja, rágja vagy nyelje le a tablettákat. A tabletták nem hatnak, ha rágják vagy lenyelik, és elvonási tüneteket okozhatnak .
Ha a beteg lenyeli a tablettát vagy az éppen csak kioldódott hatóanyagot, a szublingvális adagolási mód előnyei elvesznek.
Lenyelés esetén 10%-a hasznosul.
Én már 9 éve vettem be, es azonnal lenyeltem. Azota már rájöttem hogy igazából tök felesleges volt, mert menszesz előtt voltam. De így is évekre szétb@szta a szervezetem, pontosabban nem tudok másra gondolni hogy mitől volt ami volt.
Amúgy meg a gyógyszerész előtt vetted be, és nem mondta hogy kell??
5. Kérdező
Igen, a gyógyszerész előtt vettem be, ő kínált meg egy pohár vízzel is.
szegény kérdező sem attól fél, hogy ettől esik teherbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!