Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
Sziasztok! A párommal tegnap este nem megfelelően védekeztünk...
Mi a véleményetek, tapasztalatok az esemény utáni tablettárol?
Háziorvos is fel írhatja? És mennyibe kerül?
Felírja ha úgy van háziorvos is, az árát én nem tudom.
És minél előbb veszed be annál hatékonyabb.
Haziorvos nem irhatja fel csak szul-nogyogyasz. Holnapi napon teruletileg illetekes szakrendelo vagy maganrendelo irja fel. (ritka az a korhaz aki kiadja ezeket a recepteket, melyik korhazhoz tartozol?)
72orad van bevenni a tablettat
fontos hogy csaladban ne legyen melyvenas trombozis mert az kontraindikalt
6het mulva erdemes elmenni nogyogyaszhoz UH vizsgalatra hogy minden okes e (90%hogy nem leszel terhes ha beveszed de fennal az esely igy is)
tovabba elofordulhat hogy a nagy hormondozis miatt verzel tole, ne ijedj meg, elmulik majd, ha nem akkor doki
remelem tudtam segiteni😌
ja es amugy 8-10ezer kozott mozog az ara
elozo voltam😉
Ha időben beszed és fel is tud szívódni, akkor gyakorlatilag 100% hatásos.
Ne várd meg a háziorvost, minél korábban veszed be annál jobb a hatékonysága!!!
Google - sürgősségi fogamzásgátlás, minden megyében van ilyen centrum (Bp-n két kórházban is) ott is kiadják a receptet. Üljetek autóba MOST és uzsgyi az egyikbe!
a haziorvos nem irja már fel! lehet x eve igen, de ma mar csak szulesz nogyogyasz adhatja ki!
az hogy a korhaz kiadja, csak a teruletileg illetekeseknek adjak ki, ha nem oda tartozik lakcimileg akkor nem irjak fel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!