Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35 . Lehetséges, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35 . Lehetséges, vagy veletek is történt ilyen?

Figyelt kérdés
Csak 1 hete szedem ezt a fogamzásgátló tablettát, de teljesen elmúltak a pattanásaim . :)
2010. okt. 19. 19:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer. Azért is ilyen olcsó, mert támogatott, a többi tablettával ellentétben. Ha nincs semmilyen túlzott androgéntermelődésre visszavezethető hormonális problémád (rengetek pattanás, túlzott szőrösödés), akkor nem is szabadna szedned!!!! "

Nm tudom ezen mit nem lehet megérteni. Én nem mondtam, hogy szar, és hogy ragyás meg meddő leszel tőle, egyszerűen csak közöltem, hogy ez HORMONGYÓGYSZER, ha nem indokolt, akkor NEM SZABADNA az orvosnak felírnia.

Idézek pár dolgot az orvostudakozo.hu-ról, ahol egy nőgyógyász szakorvos válaszol a kérdésekre:

"Ott kezdeném, hogy megismétlem sokadszor, hogy a Diane és másolatai nem tartós szedésre ajánlható fogamzásgátlók, hanem bizonyos hormonbetegségek kezelésére ajánlott hormongyógyszerek. "

"Orvost és fogamzásgátlót kellene váltania, mert ismétlem, hogy sem a Diane, sem a Cypromix nem fogamzásgátló, hanem nagydózisú hormongyógyszer, melynek a szedése bizonyos betegségekben indokolt. A fogamzásgátló hatása tökéletes, de a későbbiekben a tartós szedés komoly cikluszavarokat is okozhat. "

"Tudja, hogy ez nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer?"

"Diane egy komoly hormonbomba, mellyel bizonyos betegségeket kezelünk,"

"A Diane tudniillik nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer"

"Hát kezdjük ott, hogy Diane 36 nem létezik, csak 35, de az sem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer, aminek ugyan van fogamzásgátló hatása, de nem szedheti akárki és valóban nem szedhető korlátlan ideig."

"Diane nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer, méghozzá erős, mint a lórúgás. Ha az ifjú hölgy nem erősen pattanásos, hízékony, erősen zsíros bőrű és hajú, akkor neki nem kellene ezt a gyógyszert szednie. "

"Miért szed Diane-t? Ugye tudja, hogy ez nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer fogamzásgátló hatással?"

"A Diane 35 nem fogamzásgátló, hanem egy meglehetősen erős hormongyógyszer, amit kifejezetten erős szőrzetű, mondhatnám szőrös, kifejezetten zsrosbőrű, erősen pattanásos nők kezelése céljából találtak ki. Tény hogy van fogamzásgátló hatása, de nem erre a célra forgalmazzák. "

"Diane 35 ugyanis nem fogamzásgátló, hanem a kifejezetten szőrös, zsírosbőrű, erősen pattanásos nők hormongyógyszere, illetve a PCOS kezelésére használt egyik hormonkészítmény. "

"Amennyiben Ön tisztán fogamzásgátlási céllal szedi a Dianet, akkor javaslom, hogy sürgősen keressen Magának egy másik orvost. Számtalanszor leírtam már ezen az oldalon, hogy a Diane és a Cypromix nem fogamzáságátlók, hanem nagyon erő hormongyógyszerek erősen zsírosbőrű és hajú, nagyon pattanásos, és testszerte erősen szőrösödő nők számára. A gyógyszerek mellesleg fogamzásgátló hatással is bírnak. "

"Mindössze csak egy nagy baj van: sem a Diane, sem a Cypromix nem fogamzásgátlók, hanem meglehetősen erős hormongyógyszerek, melyek jó fogamzásgátló hatással is bírnak. Amennyiben Ön nem erősen pattanásos, nagyon zsírosbőrű, vagy erősen szőrösödő nő, akkor egyik szer használatát sem tanácsolnám. "

Van még számtalan ilyen válasz, de szerintem ennyi is elég.

Tehát: A Diane TÉNYLEG ELTÜNTETI A PATTANÁSOKAT, mivel antiandrogén hatása van, tehát a női szervezetben lecsökkenti az androgén hormonok mennyiségét. (Az androgén hormonok felelősek a zsíros bőrért, a pattanásokért, a szőrösödésért).

Előszeretettel alkalmazott HORMONGYÓGYSZER, és tökéletesen beválik, mint FOGAMZÁSGÁTLÓ, de CSAK OLYAN NŐK SZEDHETIK, akik bizonyos kritériumoknak megfelelnek, hormonproblémákkal küszködnek.

NEM szabad CSAK FOGAMZÁSGÁTLÁS CÉLJÁBÓL FELÍRNI!!!

2010. okt. 22. 14:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. A legjobbakat kihagytam, elnézést.

"Kedves Anett! Amennyiben a Dianet fogamzásgátlóként szedi, akkor tényleg sürgősen álljon le vele, merthogy ez nem fogamzásgátló, hanem egy olyan hormongyógyszer,amit erősen szőrös, nagyon zsíros bőrű, nagyon pattanásos betegek hormonkezelésére találtak ki, és emellett még fogamzásgátló hatással is bír. Ha Ön nem ilyen, akkor pánikszerűen meneküljön el attól a kollégától, aki Önt ezzel fogamzásgátlóként kezeli, mert ez az ember Önnek minimum nem barátja, vagy annyira tudatlan, hogy akkor pedig azért nem szabad hozzá járnia. "

"Több mint százszor leírtam, de nem únom meg, hogy a Diane /és nem dyana/ 35 nem fogamzásgátló tabletta. Azt az orvost, aki annak írja fel, messzire el kell kerülni, mintha pestises lenne, mert ugatja a szakmáját. Ez a gyógyszer a Cypromix nevű szerrel együtt hormongyógyszerek, nagyon pattanásos arcú, erősen zsírosbőrű, az átlagosnál lényegesen erősebb, férfias szőrzetű nők tüneti kezelésére szolgálnak, és mellesleg van fogamzásgátló hatásuk is. Nagyon erős szerek, melyek indokolatlan alkalmazása szerencsétlen esetben komoly mellékhatásokkal is járhat. "

2010. okt. 22. 14:46
 23/26 A kérdező kommentje:

Kedves tudálékos utolsó :D

Nagyon jól tudom h elsősorban nem fogamzásgátlóként írják fel , és nekem vannak problémáim ami miatt ezt a gyógyszert szedem ( most nem a pattanásokra gondolok )

Amit leírtál én 3 sorban elintéztem volna :) de azért köszönöm,mer olyan kérdésre is választ kaptam amit fel sem tettem .

2010. okt. 22. 16:08
 24/26 anonim ***** válasza:

"Nagyon jól tudom h elsősorban nem fogamzásgátlóként írják fel , és nekem vannak problémáim ami miatt ezt a gyógyszert szedem"

Akkor miért nem ezt mondtad, te nagyon okos?

2010. okt. 22. 17:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Amúgy se zavarjon hogy én voltam az egyetlen (a "tudálékos" válaszadó) aki válaszolt a kérdésre.
2010. okt. 22. 17:05
 26/26 A kérdező kommentje:
17:00 Talán mert belekötöttetek a gyógyszerbe ,mikor nem is tudjátok miért szedem ,és a kérdésemre végül SENKI nem válaszolt :D
2010. okt. 24. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!