Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35 . Lehetséges, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35 . Lehetséges, vagy veletek is történt ilyen?

Figyelt kérdés
Csak 1 hete szedem ezt a fogamzásgátló tablettát, de teljesen elmúltak a pattanásaim . :)
2010. okt. 19. 19:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
ez valami reklámszöveg?
2010. okt. 19. 19:04
 2/26 A kérdező kommentje:
dehogyis, nem értem mi ez a hirtelen változás . Most olyanok véleményére vagyok kiváncsi, akik szintén ezt tapasztalták
2010. okt. 19. 19:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Hiszen annyi hormont tartalmaz, ami egy lónak is sok.. Egy idő után meg visszeres lesz tőle a lábad.. Szedj kisebb hormontartalmút..
2010. okt. 19. 19:09
 4/26 A kérdező kommentje:
saját tapasztalat ?
2010. okt. 19. 19:26
 5/26 anonim ***** válasza:
abbahagyod és visszajön 3szor annyi, én nem örülnék :)
2010. okt. 19. 19:33
 6/26 anonim ***** válasza:
Én szedtem, nem volt tőle pattanásom, csak mikor menstruáltam. Viszont kijöttek a viszereim, és azóta is ezzel szenvedek.... (azóta kisebb hormontartalmút szedek)
2010. okt. 19. 19:37
 7/26 anonim válasza:
Nekem csak hónapok múltán látszott a javulás.
2010. okt. 19. 19:45
 8/26 anonim ***** válasza:
Aztán ha abbahagyod, vagy másfajtát kezdesz szedni, 5-ösével fognak jönni a gumós ragyáid, az egyik legjobb barátnőm is így járt, meg több női fórumban olvastam... a barátnőmnek még a haja is elkezdett hullani és tele lett seprűvénákkal a lába. idióta orvosod van, hogy ezt írta föl...
2010. okt. 19. 20:14
 9/26 anonim ***** válasza:
ja még annyit, hogy ennek a barátnőmnek, mikor dokit váltott, azonnal korszerűbb gyógyszert írt fel az új orvos, de amikor azt szedte, ragyásabb volt még mint mielőtt a Dianét szedte. Annyira nem tudott ebbe beletörődni, hogy azóta titokban íratja ezt a mérget az anyja háziorvosával és újra ezt szedi. Ne szedd ezt a gyógyszert, mert ördögi körbe fogsz keveredni, hallgass ránk! Ezt a levelet még szedd be, hogy ne borítsd fel a hormonjaidat, de már most menj el a dokihoz és kérj korszerűbbet és a jövő hónapban már azt szedd, ne a Dianét!
2010. okt. 19. 20:18
 10/26 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

H íratja fel neki háziorvos? Ő nem írhatja fel a Diane35-t. csak nőgyógyász, vagy bőrgyógyász..

2010. okt. 19. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!