Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35 . Lehetséges, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35 . Lehetséges, vagy veletek is történt ilyen?

Figyelt kérdés
Csak 1 hete szedem ezt a fogamzásgátló tablettát, de teljesen elmúltak a pattanásaim . :)
2010. okt. 19. 19:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Úgy lehetséges hogy a Diane egyik összetevője (ciproteron-acetát) antiandrogén hatású (azaz csökkenti a tesztoszteron szintet).

Mellékesen elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer. Azért is ilyen olcsó, mert támogatott, a többi tablettával ellentétben. Ha nincs semmilyen túlzott androgéntermelődésre visszavezethető hormonális problémád (rengetek pattanás, túlzott szőrösödés), akkor nem is szabadna szedned!!!!

Azért is van ennyi rossz tapasztalat erről a gyógyszerről, mert olyanok is szedik, akiknek nem szabadna!

2010. okt. 19. 20:35
 12/26 anonim ***** válasza:

Írhat fel háziorvos, nekem is most írt fel fogamzásgátlót.

Diane 35-öt ne szedj huzamosabb ideig, gallyra vágja a hormonháztartásod. Én mondjuk esküvő környékén szedtem és utána évekig nem akart az Istennek se kiürülni a szervezetemből, hónapokig jártam hormonvizsgálatra, mert babát akartunk már erősen.

2010. okt. 19. 20:50
 13/26 A kérdező kommentje:
hülyeségeket írtok
2010. okt. 19. 21:20
 14/26 anonim ***** válasza:
Hülyeségeket írunk mi? az nem jutott eszedbe, hogy neked akarunk jót, te kis ostobodott? Jaj, anyám... Évek óta nem ír fel épeszű orvos Dianét, csak nagyon indokolt esetben és akkor is főleg a Cipromixet szokták! a dokid hülye és most borítékolom, hogy nagyon pórul jársz, ha nem váltod le a őt a Diane 35-tel együtt! ennél a gyógyszernél még öreganyám 1962-ben szedett első generációs foggátlója is jobb!
2010. okt. 19. 21:39
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik hozzászólásra írtad, hogy hülyeség.

Az 100%-is biztos, amit írtam. Szerintem a magyarázat is érthető. 20:35-ös voltam.

2010. okt. 19. 21:52
 16/26 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, nekünk nem fogja elhinni úgyse. Ha majd kiveri a ragya, mikor abbahagyja, talán. Nem a mi bajunk, tényleg nem érdemes foglalkozni vele.
2010. okt. 19. 22:16
 17/26 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ezt az egy levelet amit elkezdtem még beszedem, így is kiver majd a ragya ? ( hallottatok már olyat h miden ember más ? a saját tapasztalataitokat elmondhatjátok, de rám nem vetíthetitek... :S:D )
2010. okt. 20. 15:51
 18/26 anonim ***** válasza:
egy barátnőm is ezt szedi, elsősorban a bőre és a rendszertelen ciklusa miatt. nem visszeres, nincsenek panaszai, rendszeres a ciklusa, nagyon szép a bőre. a doktora ezt írta neki, mert az édesanyjának is elmulasztotta a panaszait. következésképp valószínű meddő sem lesz... a doktora külön hangsúlyozta, h hormongyógyszer, nem fogamzásgátló elsősorban. most fogja lecseréltetni vele, mert nem indokolt 2 éven túl a szedése... nyilván a kérdezőnek is okkal írták fel. valószínű csak nem osztotta meg velünk a teljes kórtörténetét.
2010. okt. 20. 16:18
 19/26 A kérdező kommentje:
16:18-as , pontosan
2010. okt. 20. 18:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Az a szomorú, hogy más leírja a tapasztalatát ezzel a fossal kapcsolatban és mivel nem a te 1 hetes tapasztalatodat erősíti meg, már megsértődsz és azt mondod, hülyeségeket írunk.

Hát szedd, örülj magadnak és a "szép" bőrödnek, csak aztán ne itt keseregjél, ha valamilyen negatív következménye lesz ennek.

2010. okt. 22. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!