Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35 . Lehetséges, vagy veletek is történt ilyen?

Úgy lehetséges hogy a Diane egyik összetevője (ciproteron-acetát) antiandrogén hatású (azaz csökkenti a tesztoszteron szintet).
Mellékesen elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer. Azért is ilyen olcsó, mert támogatott, a többi tablettával ellentétben. Ha nincs semmilyen túlzott androgéntermelődésre visszavezethető hormonális problémád (rengetek pattanás, túlzott szőrösödés), akkor nem is szabadna szedned!!!!
Azért is van ennyi rossz tapasztalat erről a gyógyszerről, mert olyanok is szedik, akiknek nem szabadna!

Írhat fel háziorvos, nekem is most írt fel fogamzásgátlót.
Diane 35-öt ne szedj huzamosabb ideig, gallyra vágja a hormonháztartásod. Én mondjuk esküvő környékén szedtem és utána évekig nem akart az Istennek se kiürülni a szervezetemből, hónapokig jártam hormonvizsgálatra, mert babát akartunk már erősen.

Nem tudom melyik hozzászólásra írtad, hogy hülyeség.
Az 100%-is biztos, amit írtam. Szerintem a magyarázat is érthető. 20:35-ös voltam.

Az a szomorú, hogy más leírja a tapasztalatát ezzel a fossal kapcsolatban és mivel nem a te 1 hetes tapasztalatodat erősíti meg, már megsértődsz és azt mondod, hülyeségeket írunk.
Hát szedd, örülj magadnak és a "szép" bőrödnek, csak aztán ne itt keseregjél, ha valamilyen negatív következménye lesz ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!