Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedhetek fogamzásgátlót?

15:39-es hercegnő! Mi bajod van, boxlószart reggeliztél?! Nem kéne neked Xanaxot is szedni? Ki fikázott? Ki mondta, hogy hazudsz? Magadnál vagy ilyenkor?
Én csak azt mondtam, amit tudok. A hüvelygyűrű horomnjai /és ez benne van a tájékoztatóban is/ a hüvely nyálkahártyánján keresztül kerülnek a VÉRÁRAMBA. A véráramban marhára nincs lokalizáció, az biza széjjelszalad az egész testben. Hüvelygyűrűnél ugyanúgy kell figyelni a májfunkcióra, trombózisra és így tovább. A hormontartalma sokkal alacsonyabb, mint a tablettáknak, ezért javasolják fokozottan olyanoknak, akik más eü. problémával is rendelkeznek, illetve akiknél a bogyó nagyon megterheli a májat. Azt is el tudom képzelni, hogy azért írták fel pl. neked, mert a másik gyógyszereid már eleve dolgoztatják a májadat, a gyűrű viszont elhanyagolható terhelést ad neki pluszba.
Nem értem, miért kell ellenségesnek, agresszívnek lenni, én egyáltalán nem így szóltam hozzád, semmi rossz szándék nem volt bennem, csak leírtam, hogy nekem milyen ismereteim vannak a dologról. Erre te egyből mész a toroknak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!