Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvégeztetem a Leiden mutáció vizsgálatot, és negatív lesz, akkor félelem nélkül szedhetek alacsony hormontartalmú fogamzásgátlót?
Szia!
Hát jelen esetemben annyi volt,hogy más miatt ,de csináltatott velem a háziorvos egy vérvételt,ahol emelkedett trombocitaszámot mutatott ki az eredmény, ezért megkérdeztem a nőgyógyászom és ő azt mondta, nem akarja kockáztatni, mert nekem is a család miatt is amugy is, meg ez az eredmény miatt is 8szoros esélyem van trombózisra.Szóval már nem kellett többet gyogyit használnom.És az amugy gyenge!,de dohányzást is abbahagytam.Remélem segítettem.Üdv.
Szió! :)
De aranyos vagy. Nem, igazából a dohányzásra értettem, mert én is "csak" ilyen 3-as erősségű cigit szívtam, és azt is csak köbö olyan napi 6-7 szálat, de már ezt is elhagytam,hát erre értettem. :)
Igen szerintem is vizsgáltasd ki magad, a többit pedig nyilván majd látod. Jó egészséget Neked Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!