Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Inkább hagyjam az egészet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább hagyjam az egészet, mert úgy 100%?

Figyelt kérdés

Kicsit elkeseredett vagyok.

Nehezen találok partnert, évek szoktak kimaradni a szexuális életemből. Amikor sikerül, a másik fél nem hajlandó óvszert használni.

Én sem szeretem, de azt tartom megfelelő megoldásnak. Fogamzásgátló tabletta és injekció kizárva, így sincs egyensúlyban a hormonháztartásom, erősen hajlamos vagyok depresszióra, a libidómat sem szeretném, ha lenullázná (vagy lehet, mégis azt kellene 🙄) stb. A nőgyógyász nagyon meg akar győzni a Levosert spirálról, de szerintem csak anyagi érdeke fűződik hozzá... Felsorolta rengeteg előnyét, a hátrányokról, kellemetlenségekről elegánsan hallgatott, nekem kellett utánaolvasnom. Kilőve ez is. Amúgy sem lenne értelme ilyennel terhelni a szervezetem, ha csak pár évente van egy-két alkalom...

Mire sterilizáltathatom magam, az még majdnem 10 év, Szlovákiát nem tudom megoldani.

Akkor ennyi, engedjem el azt a kevés szexet is, amire esetleg lehetőségem adódik? 😞

2023. jún. 16. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alkalmi szexnél még fogamzásgátló szedése mellett is erősen ajánlott az óvszer.
2023. júl. 27. 00:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, nem örömmel tekintenék el a használatától. Csak lásd a 2. és 3. mondatot a kérdésem leíró szakaszában... Ennél is jobban leegyszerűsítve: a vagy gumival, vagy sehogy ultimátum esetén a sehogy fog megvalósulni. Persze kibírom, mert nem létszükséglet a szex olyan formában, mint a levegő, a víz, a táplálék stb., csak... ezt szerintem nem kell magyaráznom.
2023. júl. 27. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!