Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan titkolhatnám el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan titkolhatnám el a férjem elől a nem kívánt terhességet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet erköpcsileg elítélendő ez nagyon de megcsaltam a férjem,ő 7 hónapka van külföldön,haza sem látogat csak skypeon beszélünk minden este,de nekem ennél több kell. Találtam még 2 hónapja egy Ghánai férfit egy szórakozóhelyen,itt Budapesten egyetemista,először csak csókok voltak,de utánna egyre többször a szexualitás irányába kanyarodtak a dolgok. Most csak 1 gete kezdödött,hogy fáj a fejem,nem kívánok bizonyos ételeket,többször hánytam,ezért csináltattam egy terhességi tesztet amin először csak nagyon halvány csík jelent meg. Ez nem volt egy értelmű számomra így vettem mégegyet,ott már teljesen jól kirajzolódott,tehát 99.9%,hogy terhes vagyok,a ghánai "szeretőmnek" elmondtam rögtön letiltott,amit valahol megértek. A férjem 2 hónap múlva jön haza,hogyan titkoljam el,vagy hogyan magyarázhatnám ki,hogy tőle van a gyerek?

Bocsi,hogy regényt írtam. :)

A válaszokat előre is köszönöm 29/L

2023. máj. 19. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
87%
Hát én szépen csendben elvetetném. Az elsö 45 napban még nem kaprnak, bocs, hanem vékuumosan leszívják. Nincs kockázat. Ha ezt nem teszed, ami utána jön annak sincs kockázata, biztos, hogy egyedül neveled fel.
2023. máj. 19. 14:30
 52/79 A kérdező kommentje:
Miért te mit csinálnál ha történetesen a feleséged/párod elutazna úgy,hogy haza se néz?! Kedves Krisztofer.
2023. máj. 19. 14:30
 53/79 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok Krisztofer, de nem ugranek rá egy másik pasasra, az biztos. Azért a férjem, mert szeretem, hűséges vagyok hozzá, ha megcsalom, nem szeretem, de akkor már véget is vetettem volna neki.

Ennyire nem viszkethet.

2023. máj. 19. 14:48
 54/79 A kérdező kommentje:
Normális libidóval rendelkező lányoknak/nőknek már 3-4 hónap után is "viszketne",szebben fogalmazva vágyna a szexuális aktusra,én 6-7 hónapot tudtam várni.
2023. máj. 19. 14:55
 55/79 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudnád, hogy a férjed hasonló okokból össze-vissza dugna mindenkivel külföldön akkor ez neked beleférne? Mert ha igen, akkor ezt akár meg is beszélhettétek volna előre.
2023. máj. 19. 15:04
 56/79 anonim ***** válasza:
91%
És akkor minek vallaltatok így be? Ha előre tudható volt, hogy fél évig bírod?
2023. máj. 19. 15:28
 57/79 anonim ***** válasza:
88%

54

Én nem vetlek meg mert megcsaltad a férjed, de azért igen mert hazudsz az okáról!

Annyi,de annyi segédeszköz van, hogy azt nem mondhatod hogy orgazmus nélkül kellet volna töltened ezeket a hónapokat!

Sőt, meglephetted volna a skypon a férjedet ,hogy legyen közös élmény pl vibris masztid .

Ne néz hülyének itt mindenkit, ki akartad próbálni milyen egy fekete , ez az időszak nézett ki veszélytelennek mert a férjed messze van ,és szándékosan döntöttél így, ezért kellet a csoki dákó.

Csak hát fekete barátunknak nem kellenél, akkor sem ha boritanál,vagy a férjed tenné, ha tudná ezt...

2023. máj. 19. 15:37
 58/79 anonim ***** válasza:
21%
2 hónapos,amint hazaért mindennap dugj vele..Komolyan mondom.Aztán azt mondod neki hogy koraszülött..
2023. máj. 19. 16:15
 59/79 anonim ***** válasza:
93%
#58 egyrészt undorító amit mondasz, másrészt ennyire ne nézzük már hülyének a férfiakat. Minden papíron rajta lesz hányadik hétre születik a gyerek.
2023. máj. 19. 16:21
 60/79 A kérdező kommentje:
15:37.. Ez egyáltalán nem így van,én is mint már itt sokszor elmondtam szégyellem,de elkapott a hév,a hirtelen vágy.
2023. máj. 19. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!