Úgy érzem valami történt a tesómmal, nem tudom hogy mi történhetett de valami meg változott benne. a szobájában gyertyákat találtam. És egy füzetet amiben nem is tudom mintha valami mágiárol írna. Még nem láttam ehez hasonlót. Mit titkolhat előlem?
Szinte biztos, hogy alvási paralízise volt és ez megrémítette.
TE olvass erről, hogy képben legyél és ha találsz olyan cikket, ami racionális magyarázatul szolgál, add oda az öcsinek is.
Hát lehet elvégzett valami "varázslatot" amit a neten látott, és félre siklott, ezért fél, hogy valami történni fog, beszélj vele, és nyugtasd meg.
Az álmoknak meg lehet jelentésük, ha emlékszik rá,nézzetek utána, ha érdekel.
De van olyan, hogy valamitől annyira félsz, hogy akaratlanul is vele álmodsz.
Maradj vele este Szerintem, És kérdezd ki.
2-es vagyok, ezt még a figyelmedbe ajánlanám:
"Megeshet, hogy az alvási bénulás mellé hallucináció is társul: nem elég, hogy az érintett nem tud megmozdulni és megszólalni, közben még különböző alakokat is láthatnak vagy hangokat hallhat, amelyek természetesen csak a képzelet szüleményei, nem valósak. Akik ilyen formában élték át az alvási paralízist, így foglalták össze felejthetetlen élményeiket: „Olyan érzés volt, mintha valaki más is lenne a szobában, olyan, akinek nem kellene ott lennie.”
Az alvásparalízis egy ijesztő, de valójában tök természetes dolog. A lényeg hogy ébren vagy, de nem tudsz mozdulni: magyarán az agyad ébren van, de a tested még nem. Itt egy jó kis videó róla, mutasd meg a tesódnak ha emiatt fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!