Úgy érzem valami történt a tesómmal, nem tudom hogy mi történhetett de valami meg változott benne. a szobájában gyertyákat találtam. És egy füzetet amiben nem is tudom mintha valami mágiárol írna. Még nem láttam ehez hasonlót. Mit titkolhat előlem?
Mivel éjjel, a sötétben tapasztalta, ezért fél az éjszakai alvástól.
És hogy miért jön ez másoknál is éjjel elő?
Mert nappal felszínesebben alszunk, nem olyan mélyen. Ennek teljesen racionális oka van a biológiánkban.
Nappal alvás közben is "figyelünk" a külvilágra, ahogy az állatok is támadástól tartva, így inkább csak szendergünk, nem jutunk el a REM-fázisba.
Akiknek valamiért olyan a munkájuk, hogy éjjel vannak fent és nappal alszanak, azoknál ugyanúgy előfordul a REM miatt az alvásparalízis.
24-gyes igen hihetetlen. Életképtelen lehet igen egy kicsit Autismus-Sprektum zavarral nem is könnyű nekem. De nem vagyok tehetetlen. Én látom el az öcsémet mióta a szüleink elválltak apához akartunk menni de anyának ítélték a felügyeleti jogot. Én gondos kódom az öcsémröl mosok fözök takarítok.
Most hogy anyánk elment de majd jön szombaton. Mindent meg teszek amit tudok. Alvás paralízis tünetei rá fogok keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!