Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Úgy érzem valami történt a...

Úgy érzem valami történt a tesómmal, nem tudom hogy mi történhetett de valami meg változott benne. a szobájában gyertyákat találtam. És egy füzetet amiben nem is tudom mintha valami mágiárol írna. Még nem láttam ehez hasonlót. Mit titkolhat előlem?

Figyelt kérdés
Pár napja reggel mikor reggelíztünk el akarta mondani az álmát de nem hagytam neki mert Anyával beszéltem telefonon egyedül vagyok az öcsémmel most itthon. Azóta nem olyan mint volt úgy alszik el hogy ég a lámpa. És azt mondta este ne hagyjam egyedül de még a fejemben sem fordult meg hogy egyedül hagynám. Szerintetek mondjam meg anyának? Beszéljek vele erről? Mi lehet a baj. Kérdeztem az öcsémet hogy mért alszik villannyal azt felelte csak mert. Hát számomra ez nem válasz kezdek aggódni
2022. aug. 24. 21:57
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Mindenkinek köszönöm hogy írtatok. És írni fogok hogy mire jutottam az öcsémmel kapcsolatban
2022. aug. 24. 22:50
 22/54 A kérdező kommentje:
Szerintem anyát haza hívom. Holnap beszélek anyával. Remélem komolyan fog venni engem ha nem akkor össze pakolom a cuccom meg az öcsémétis és megyünk apához. Apa legalább komolyan vesz engem. Szerintem anya végig sem fog hallgatni hülyeségnek fogja venni.
2022. aug. 24. 22:55
 23/54 A kérdező kommentje:
Remélem komolyan fog engem venni.
2022. aug. 24. 22:55
 24/54 anonim ***** válasza:
13%
Hihetetlen hogy ennyire életképtelen vagy 16 évesen kérdező.
2022. aug. 24. 22:57
 25/54 hosszúhajú ***** válasza:
23%
Szerintem nézzetek utána hogy ennek az alvásparalízis nek vannak e egyéb tünetei mert egy két tünet alapján nem kéne rögtön felállítani egy konkrét diagnózist.
2022. aug. 24. 22:57
 26/54 anonim ***** válasza:
90%

Mivel éjjel, a sötétben tapasztalta, ezért fél az éjszakai alvástól.

És hogy miért jön ez másoknál is éjjel elő?

Mert nappal felszínesebben alszunk, nem olyan mélyen. Ennek teljesen racionális oka van a biológiánkban.

Nappal alvás közben is "figyelünk" a külvilágra, ahogy az állatok is támadástól tartva, így inkább csak szendergünk, nem jutunk el a REM-fázisba.

Akiknek valamiért olyan a munkájuk, hogy éjjel vannak fent és nappal alszanak, azoknál ugyanúgy előfordul a REM miatt az alvásparalízis.

2022. aug. 24. 23:01
 27/54 anonim ***** válasza:
22%
Mivel nem betegség, nem kell diagnosztizálni. És kezdem úgy érezni, nem az öcsi van itt begyulladva.
2022. aug. 24. 23:02
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
Inkább a kérdező fantáziál valami ezós marhaságot a helyre, ezért akar az apjához menni.
2022. aug. 24. 23:04
 29/54 hosszúhajú ***** válasza:
79%
Nem tudom én nem értek hozzá de egy 13 éves kisfiú aki tinédzser, Végül is még gyerek másként reagál a rémálmokra, mint egy felnőtt, lehetnek hangulatváltozásai is Mindez a történet három napos, nem lehet hogy te aggódód túl?
2022. aug. 24. 23:08
 30/54 A kérdező kommentje:

24-gyes igen hihetetlen. Életképtelen lehet igen egy kicsit Autismus-Sprektum zavarral nem is könnyű nekem. De nem vagyok tehetetlen. Én látom el az öcsémet mióta a szüleink elválltak apához akartunk menni de anyának ítélték a felügyeleti jogot. Én gondos kódom az öcsémröl mosok fözök takarítok.

Most hogy anyánk elment de majd jön szombaton. Mindent meg teszek amit tudok. Alvás paralízis tünetei rá fogok keresni.

2022. aug. 24. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!