Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem védekezik, pedig nem akar gyereket, az miért nem védekezik?

Hááát... ti tudjátok...
Mondjuk figyelemre méltó, hogy a lány nem akar gyógyszert szedni, a fiú nem akar gumit használni... aztán ha besikerül a gyerek, a pasi köd előttem, köd utánam, a csaj meg szív: vagy nevelgeti egyedül a gyerkőcöt vagy viseli az abortusz testi és lelki következményeit.
A "legjobb rész" alatt meg nem az ondó helyét értettem.
A szex lényege két ember egyesülése az orgazmusban, amik egy módosított tudatállapot. Ha kiveszi, nem egyesül ott semmi, a fizika öröm megvan, de az öncélú. Ha nem érzitek, mi a lényeg, és mit hagytok ki, nem vagytok érettek a szexre.
Ugyanúgy az sem érett rá, aki az ondó "szivárgását" undorítónak tartja. Jesszus!!! :)
(Rögtön utána el kell menni pisilni, közben az összes kifolyik. Utána mosdás. Nem szivárog semmi...)

Nem vagyunk érettek a szexre?
Én 34 éves vagyok, a párom 37. Hova várjak?
Tudom, hogy így sok pasi lelép, de mi 9 évi együttélés után vállaltuk be az első gyereket, aki most 10 Éves. Szóval 19 éve élünk együtt.... Nálunk nem becsúsztak a babák, hanem tervezettek voltak.

Kérdező! Hát nem tudom, nálunk a szexnek nem az a célja hogy egyszerre legyen orgazmusunk. Még mindig nem értem ezt az egyesülés maszlagot. Mikor tabit szedtem, akkor sem értünk el egyszerre az orgazmusra, sőt nekem többnyire nem is volt, a tabi vágycsökkentő hatása miatt. Ne akard már nekem bemesélni hogy így nem is lehet jó a szex! Csak így élvezem igazán! Soha nem volt még ilyen jó mint most! (sem tabival sem gumival)
Engem nem zavar hogy te mivel tömöd magad, de azért mert nem értesz egyet valamivel, nem kéne belemagyarázni dolgokat, amiknek ehhez semmi köze.
ui: az ondó nálam is folyt vagy fél napig, ugyanis hiába mentem pisilni, kb a nagyja kifolyt, de még órákkal utána is szivárgott.
Ki mondta, hogy ugyanabban a pillanatban kell az orgazmus?
Na mindegy, abban igazatok van, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, meg hát nem is ez volt a fő kérdés.
Amúgy tegnap gondolkoztam még ezen a megszakításos dolgon. Csajok, próbáljátok ki, milyen az, amikor éppen pont elélveznétek, és 1 másodperccel ezelőtt a pasi vegye ki.
Na, nekik pont ilyen érzés lehet.

Ha a pasinak jó így, akkor te miért foglalkozol vele?
A választ már megkaptad a kérdésedre. Mit foglalkozol ennyit evvel? Írj új kérdést!!!

Most tök mindegy, hogy kinek jó a megszakítás és kinek nem.
Itt az a fő kérdés, ha vki EGYÁLTALÁN nem szeretne gyereket (tehát BIZTOS, hogy NEM tartaná meg, ha becsúszna), az miért nem védekezik normálisan? Miért egy ilyen megbízhatatlan módszerre bízza egy gyerek életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!