Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem védekezik, pedig nem akar gyereket, az miért nem védekezik?

Itt hozzátenném még a felelőtlenül szexelő tiniket...Ők biztosan nem szeretnének gyereket, nem kellően felvilágosultak (tisztelet a kivételnek), a szexhez eléggé felnőttnek érzik magukat, de ha jönne egy gyerek, rájönnek, hogy ők is még azok... Ha elég felnőttnek érzik magukat a szexhez az emberek, szerintem egy gyerekhez is eléggé azoknak kell lenniük!
Egyébként pedig, egy fogamzásgátló drágának tűnik (pl 3 havi 6000 körül van), de gondoljatok bele, egy gyerek mennyibe kerül havonta? Akinek ott az esze, valahogy összekuporgatja, minden hónapba félretesz 2ezret, ami szerintem annyira nem nagy összeg,és máris meg van a bogyó ára. És akárhogy is vesszük, az óvszer még drágábbra jön ki, főleg, aki mondjuk mindennap szexelne...És igen, gyógyszerrel lehet durrbele, gumival már nem olyan egyszerű, bogyó nélkül meg ha baleset történik, akkor fel is kéne vállalni. Nem megölni egy leendő kis csöppséget, ha nem úgy sikerültek a dolgok...
20/l
Azért azt ne állítsa nekem senki, hogy aki védekezés nélkül szexel és nem törődik a következményekkel, az törődik azzal, hogy a tabinak milyen hatásai vannak.
Mellesleg kevés dolog gyengíti a hatását (ezek közül a legtöbb "gyengítHETI", és az nem ugyanaz), azok is csak pár napra. Senki nem szed havonta antibiotikumot, és nem hány hetente. Az sem igaz, hogy mindig ugyanabban az időpontban kell bevenni, +/- néhány óra eltérés megengedett, ha benne van a 12 órában, nem késő.
Mi olyan nagyon nehéz ezen? 3 havonta 10 percet eltölteni a dokinál (a házidoki is felírhatja, kivéve a legelsőt) a receptért? És igen, igaza van az előzőnek, a tabi sokkal olcsóbb, mint egy gyerek, és sokkal kényelmesebb, mint leányanyának lenni, és egyedül nevelgetni a gyereket.
Az abortusztól ne is beszéljek, sokan úgy tekintenek rá, mint valamiféle fogamzásgátló módszerre. Nekem ne mondja azt sem senki, hogy egészségesebb, mint a tabletta, és kevesebb a mellékhatása, mert nem hiszem.

Miért nem?
Az unokatesómnak azt mondták, hogy sosem eshet teherbe. Ehhez képest simán összejött neki, mert meg volt nyugodva és ők se védekeztek.

Hát a mi "védekezésünk" elég bizonytalan módszer. De azért védekezés. Gondolom a legtöbben ezt a módszert választják, ha nem akarnak védekezni. Ez a megszakításos módszer. 15 éve vagyok együtt a párommal, és egyszer sem lettem terhes úgy, hogy ne akartam volna.
2 gyermekem van, mindkettő tervezett volt, és mindkettő összejött egy hónap alatt.
Szóval nálunk ez a módszer bevált, de tisztában vagyok vele, hogy nem biztonságos, és sokaknak éppen ennél a módszernél van az, hogy "becsúszik" a baba...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!