Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki nem védekezik, pedig nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem védekezik, pedig nem akar gyereket, az miért nem védekezik?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 12:51
1 2 3
 1/28 Moszuke ***** válasza:
100%
mert hülye
2010. okt. 7. 12:51
 2/28 A kérdező kommentje:
Én inkább olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik "tapasztaltak".
2010. okt. 7. 12:55
 3/28 anonim ***** válasza:

Mert nem gondol bele a következményekbe .

És hogy miért nem gondol bele ?

MERT HÜLYE !

az meg tény hogy jobb gumi nélkül .

2010. okt. 7. 12:59
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz valamit, de olyat teszel, aminek a kovetkezmenye a nem kivant valami, raadasul ugy teszed, hogy minden lehetoseget kizarsz annak erdekeben, hogy ez a valami ne legyen, az HULYESEG.

Ergo, aki nem akar gyereket, megis vedekezes nelkul (vagy coitus interruptus) szexel, az hulye.

2010. okt. 7. 13:34
 5/28 anonim válasza:
100%

Több indoka is lehet, valóban...mert nem gondolkoznak előrre...

gumióvszer: álltalában azért mert a heves együttlét közben nem akarják "elrontani a hangulatot" :) vagy mert nem kényelmes a fiúnak... a tablettás megoldást pedig 18éves kor alatt nemsokan merik bevállalni a szüleik előtt (tisztelet a kivételnek) hiszen ilyenkor nőgyógyásszal jár a legtöbb esetben...:D Remélem nem írtam nagy hülyeséget és segítségedre lesz :)

2010. okt. 7. 13:38
 6/28 anonim ***** válasza:
73%

Általában azt szokták mondani, hogy nem akarják tabival tönkretenni a szervezetük, de utálják a gumit. Elég undorító és szánalmas hozzáállás, de sajna ez van:/

Esetleg előfordulhat, hogy nincs pénze fogamzásgátló eszközre.

Vagy egyáltalán nincs tisztában a következményeivel.

2010. okt. 7. 13:38
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszi.

Olyanok is írnának, aki nem akarnak gyereket, mégsem védekeznek? Igazából az ő véleményük érdekelne.

2010. okt. 7. 13:46
 8/28 anonim ***** válasza:
Okes mi "nem akarunk" gyereket es NÉHA nem vedekezünk ... hogy miert??? nem tudom :) annyira mas önfeledten szexelni mint most gumival bajlodni meg az a hev ami elkap minket..haaaat nincs attol jobb erzes! Egyebkent megjegyzem ha veletlen össze jönne a gyerek akkor siman bevallalnank...lehet ezert se csinalunk belöle gondot :)
2010. okt. 7. 13:59
 9/28 A kérdező kommentje:
Nem csak óvszer van...
2010. okt. 7. 14:41
 10/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azert, mert gumival nem olyan mint nelkule.....se a pasinak se a csajnak...teljesen masabb erzes nelkule..sokkal de sokkal jobb....fogamzasgatlo tabletta pedig.... egyreszt tul draga, masreszt sok minden gyengiti a hatasat,harmadreszt pedig ugye mindig ugyanakkor kell bevenni...es sokan erre szerintem megfeledkeznenek...jajj es karos hatasai is vannak.....mas vedekezesi modszer pedig fiataloknal nem nagyon van.....
2010. okt. 7. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!