Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vettétek észre?
A kérdésem azokhoz szól, akik fogamzásgátló szedése mellett estek teherbe. Miből vettétek észre, hogy terhesek vagytok? És fogamzásgátló szedése mellett a terhességi teszt mennyire mutatott valós eredményt?
A válaszokat előre is köszönöm!

fogamzás gátló mellet elég kicsi a terhesség esélye. de
úgy tudom hogy fogamzás gátló mellet csak akkor lehet észre venni ha elkezd nőni a hasad bár ez lehet hülyeség. én így hallatom
17/f

Ha vki tabi mellett teherbe esik, akkor kimarad a megvonásos vérzése és a teszt is pozitív, mivel a HCG-hez semmi köze a tabinak. Persze biztos van olyan, aki terhesség mellett is vérzik, de azért az ritka.
Amúgy tényleg elég hihetetlenül hangzik, hogy vki nem veszi észre, hogy terhes, de sajnos van ilyen. Mikor szülészeten voltam gyakorlaton, mesélt ilyeneket a doki:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!