Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan / miért estetek teherbe gyógyszer mellett? Mikor észleltétek először, hogy teherbe estetek (hányadik hónap)? Hogyan vettétek észre (tünetek)? Melyik gyógyszer mellett?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 13:50
1/6 anonim válasza:
2 hónap, triregol, nem jött meg!
2/6 A kérdező kommentje:
De nem volt hányás, hasmenés, egyéb gyógyszer, elfelejtett szem(ek)?
2009. aug. 24. 14:06
3/6 anonim válasza:
szerintem nem volt semmi, mert már én is olvastam meg hallottam olyanról aki triregol mellett teherbe esett:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
4/6 anonim válasza:
nem éreztem szinte semmit, se hányingert csak néha hájt alul a hasam az meg máskor is előfordult. Nem jött meg akkor vettem tesztet. És nem emlékeztem rá hogy kihagytam volna egy szem gyógyszert is!
Ha ilyen gyanúd van vegyél tesztet!
5/6 anonim válasza:
én eccer feltettem itt egy kérdést h aki tabletta mellett esik teherbe annak megjön e? aztmondták, h igen, mert az nemigazi vérzés, hanem megvonásos vérzés. akkor ez most hogyisvan?
6/6 A kérdező kommentje:
Csak parásabb vagyok a kelleténél, ezért érdeklődöm. Rengeteg mellékhatás gyötör és ezért nehéz kiszűrnöm, hogy mellékhatás vagy terhesség. 2x váltottam gyógyszert és félek, hogy az is bekavart, bár vigyáztunk nagyon.
2009. aug. 24. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!