Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor vettétek észre, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vettétek észre, hogy híztatok?

Figyelt kérdés
Lindyt szedek, 2 éve.Mikor elkezdtem szedni akkor 50 kg voltam kb. most meg 57.gyanúgy eszek melegszenyákat mint előtte meg ilyen oylan kaját./bár mostanában chipset többet/ a tabi miatt hízhattam szerintetek? Mármint tudom h nem a tabi miatt, hanem az éhségérzet amit okoz...De viszont sztem ha váltanék is másra megmaradna a túl nagy étvágyam. 160cm vagyok
2010. márc. 8. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát igen a fogamzásgátló egyik mellékhatása, hogy növeli az étvágyat. ha más gyógyszerre váltasz, nem lesz ezen a téren más hatás. ha már éhes vagy, akkor inkább természetesebb dolgokat egyél, kevesebb kenyér/kevesebb szemét. ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor egy kis testedzés is belefér, de ahogy az adataidat nézem csini vagy :)
2010. márc. 8. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos nem érzem magam csinosnak, fogyni is szeretnék.Az a legrosszabb h nem rögtön vettem észre, hogy mennyire meghíztam.Nagy lett a hasam, de inkább az úszógumim :((
2010. márc. 8. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
ez csak a rossz kajálás miatt van. figyelj oda, hogy mit eszel és amit feleslegesnek érzel, vagy csak szimplán nasi, akkor inkább ne edd meg :)
2010. márc. 8. 16:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Jaja, mostmár visszafogom magam. vagy ha nasizok is, azt ledolgozom:) nemsoká itt a jó idő és elkezdek futni.Köszi a választ!!
2010. márc. 8. 16:32
 5/13 anonim ***** válasza:
én minden nap megmérem magam. így tudom hogy mit csinálok rosszul,mikor hízok,és hogyha egy két kiló felszalad, elkezdek nem enni hogy visszafogyjak. így tartom a súlyomat
2010. márc. 8. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:
17:26 neked üzenem, hogy a nem evés nem megoldás. inkább egyél valami könnyű dolgot, minthogy éheztesd magad. Fokozatosan kell szűkíteni a gyomrot, mert ez így nem tesz jót. :)
2010. márc. 8. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a tablettától híztál. Attól hirtelen hízik az ember, 1-2 hónap alatt, nem 2 év alatt folyamatosan. És nem azért, mert nagyobb étvágya lesz, hanem a hormonális hatás miatt (vagyis ugyanannyi kaja mellett). A tabletta NEM okoz éhségérzetet. Nem is értem, miért állítják ezt sokan. Talán védekezésből, hogy nem ők tehetnek róla...
2010. márc. 9. 10:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Van egy recept káposztaleves aminek a ledolgozásához több energiát használ a szervezeted a lebontásához mint amennyi megmaradna belőle szal. fogyaszt
2010. márc. 10. 16:33
 9/13 anonim ***** válasza:
terhes vagy!
2010. márc. 10. 16:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi azt lehet kipróbálom, már hallottam róla:) az előzőnek meg csak annyit h sok eszed van...
2010. márc. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!