Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi tévő legyek ha beűt a "baj"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek ha beűt a "baj"?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

van 1 kis problémám lefeküdtem a barátommal és hát beütött a "baj" kiszakadt az óvszer.. de másnap 24 órára rá bevettem 1 esemény utáni tablettát. semmi mellékhatás nem jött ki. Most nem tudom h mivan nem akarok terhes lenni..

mit csináljak???

2010. okt. 4. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
már bevetted nyugi de azért vehetsz terhességi tesztet
2010. okt. 4. 14:04
 2/5 anonim válasza:

nyugi, ha bevetted a gyógyszert nem leszel terhes...amúgy meg örülj neki h nem jött ki egy mellékhatás sem...azért ez elég ritka...

17/L

2010. okt. 4. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
nem lehet baj...
2010. okt. 4. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
az esemény utáni tabik ált. azonnali vérzést idéznek elő, ezzel eltávoltiva az esedékesen megtermékenyült petesejtet. em hallottam még olyan esemény utániról ami másként hatott volna. ha nem volt vérzés lehet probléma. semmi sem 100%os
2010. okt. 5. 16:00
 5/5 anonim válasza:
Nekem se volt azonnali vérzés, rá másfél hétre jött meg.most várom a másodikat. szóval nyugodj meg. Ha stresszelsz akkor késik. De szerintem nem leszel terhes.De azért majd tesztelj.
2010. okt. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!