Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, mit ajánlatok méretre?
Figyelt kérdés
Párommal eljutottunk odáig hogy szeretkezzunk de én mindenképpen partolom az óvszert! De nem tudom hányás méret kell neki mert én veszem meg... hogyan tudhatom meg a méretét ? Szemmérték játszik? Mert akkor atlagra mekkora kell? Valaki segítsen legyszi én ehez nem értek eddig a fiúk rendezték nálam ezt😨2023. jan. 9. 18:52
1/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás. Megkérdezed, hogy milyet vegyél
Nekem mindig meglepő, hogy lehet két ember úgy együtt hogy ennyit nem tudnak megbeszélni.
2/3 anonim válasza:
Hogy tudnám én jobban milyen gumi kell a te pasidnak? 😆
3/3 anonim válasza:
Az mondjuk eleve furcsa hogy te veszed meg az óvszert...
Kérdezd meg, milyet szokott használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!