Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszert ajánlatok első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszert ajánlatok első alkalomra?

Figyelt kérdés

Mindegyik óvszer latexes? Okozhat anafilaxiás sokkot? Próbáltam felhúzni Love Sensation super thin (fehér doboz). 54 mm.

Találkozgatok egy lánnyal, és szeretném, hogy legyen nálam olyan óvszer ami nem szakad ki, és jó lesz az első alkalomra. Szűz vagyok még, ő már nem.

Mi a különbség a latexes óvszer között, és a latex mentes óvszer között?

Egy doboz elég lesz? Milyet tudtok ajánlani?

2020. jan. 4. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Latexes-van benne latex

Latexmentes-nincs benne,más az anyaga

Akkor kell latexmentes ha a csaj érzékeny rá.

Mi latexmentest használunk, kevésbé büdös amúgy

2020. jan. 4. 13:57
 2/3 A kérdező kommentje:
És milyen markát tudtok ajánlani?
2020. jan. 4. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Az anafilaxiás sokkon fel...kacagtam.

Bízd a lányra a felhúzást (legördítést), az is jó játék. Nem szakad ki! Elég lesz egy doboz. Elsőre és utána is mind jó, amit átlagos boltban kapsz. Latexes gumi, latexmentes poliuretán. A gumi jobban visszaáll az eredeti formára, de kit érdekel? Ritkam de létezik latexérzékenység, viszketéssel jár.

2020. jan. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!