Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gumit ajánlatok?
Figyelt kérdés
Eddig mindig durexet használtunk.
De szorított is, nem volt kényelmes. Használat után még büdös is ráadásul.
Nektek mi vált be?
18/F
2020. jan. 25. 16:01
1/9 anonim válasza:
huhh ez érdekes xdd szerintem a szag mástól lehet, de amúgy használj más méretet
2/9 he84 válasza:
Pedig a Durex jó. A férfit, akit ismerek és használ, soha nem volt neki szoros és büdös se. Ha büdös, akkor ott nem az óvszer a hibás, hidd el. A szorosság ellen pedig azt lehet tenni, hogy veszel kicsit nagyobbat. A másik ajánlott a Skyn óvszer.
3/9 anonim válasza:
Preventor No Prolama
Egy láma van rajta.
A Durex olyan mint a kerékpárbelső és menetet vág a farkamra.
4/9 anonim válasza:
Ha szorít akkor mysize megfelelő méretű gumija ;) Nekem bejött a 60-as
5/9 Roman00SA válasza:
My size van 69 is nekem bejott
6/9 A kérdező kommentje:
De melyik méretet vegyem?
ha jól tudom 6-7 méret is van belőle
2020. jan. 25. 17:54
7/9 anonim válasza:
Ha a standard Durex szorít, akkor az összes fog. Igazából nem is szorít, hanem baromira idegesít, és azt érezzük.
8/9 A kérdező kommentje:
Engem nem idegesit a gumi, csak az idegesit hogy nagyon elszoritja, olyan érzés hogy majd szét durran benne a farkam... Többször ki is szakadt már.
2020. jan. 25. 18:09
9/9 anonim válasza:
Én is a skyn-t tudom ajánlani, bár ha a durex nem jó, lehet ez se lesz. A masculan pedig szerintem kifejezetten rossz márka, elég szakadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!