Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, férfiak! Az átlagos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Az átlagos óvszer ami boltban kapható, az rátok pont jó, vagy egy kicsit nektek is bő?

Figyelt kérdés

2022. dec. 28. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A masculan az mindenképpen 😂
2022. dec. 28. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem nőket kérdeztél, ezért előre is bocs. Viszont gondoltam jelzem, hogy egy pasit kivéve, mindenkire bő volt. Legalábbis elég könnyen lejön, csúszkál, stb. Én nem találkoztam nagy farkú pasikkal, igaz eddig csak 13-at láttam. Szóval nem hiszem, hogy annyira ritka, amit te mondasz.
2022. dec. 28. 18:58
 13/13 A kérdező kommentje:

#12.

Igazából egy női válasz még jobb is, mivel Te neked nem csak egy pénisszel van tapasztalatod…

Szóval köszi, hogy ezt megosztottad velünk, ment a pont!

2022. dec. 28. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!