Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pasiknak miért esik nehezükr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért esik nehezükre védekezni, miért a nőre van hárítva állandóan?

Figyelt kérdés

Csak ő szedje a gyógyszert, mert "utálok gumit húzni".

Egyrészt saját tapasztalat után is, meg sok mástól is ugyan ezt hallom, olvasom, stb.

2022. dec. 24. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Valójában egyik se jó. Én nem hagytam, hogy a párom hormonnal rombolja magát.
2022. dec. 25. 09:05
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Én férfiként sosem értettem, hogy mi ez a nagy hiszti a gumi miatt.

Én mindig felhùztam magamtól kérés nélkül és semmifèle problèmám nem volt vele.

Persze volt baratnőm, aki mondta, hogy nem szeretné, így vele nyilván gumi nélkül szexeltünk de nem volt akkora különbség hogy én soha az életben ne akarjak többé gumit húzni.

2022. dec. 25. 09:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor van a nőre hárítva ha gyökér és hagyja magát.

Én pl Sose szexeltem olyannal aki egyedül rám akarta nyomni a védekezést, mint felelősséget úgy, hogy én azt nem akartam vállalni, ennyire egyszerű. Aki nem akart gumit húzni, annak megmondtam, hogy akkor nincs szex és kész. Nem én olyan nehéz.

2023. jan. 1. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!