Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pasiknak miért esik nehezükr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért esik nehezükre védekezni, miért a nőre van hárítva állandóan?

Figyelt kérdés

Csak ő szedje a gyógyszert, mert "utálok gumit húzni".

Egyrészt saját tapasztalat után is, meg sok mástól is ugyan ezt hallom, olvasom, stb.

2022. dec. 24. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
hát elég gyatra lehet a tapasztalatod, én önként felhúzom mindkettőnk érdekében, természetesen szeretnénk majd váltani, de nem szeretném hogy tablettát szedjen, inkább valami más megoldáson gondolkodunk
2022. dec. 24. 22:59
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Vannak ilyenek is és vannak akiknek inkább megfelel az óvszer, minthogy a párja gyógyszert szedjen.

Viszont, ha férfiak számára gyógyszer alapú fogamzásgátló akkor én szedném inkább, minthogy a másik félnek kelljen. (Mintha olvastam róla korábban, hogy létezik, de a hatékonyságáról nem tudok semmit.)

2022. dec. 24. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Mert nekik könnyű, nem ők esnek teherbe, nem ők mennek abortuszra, nem ők viselik egy életen át a terhet. Egyedül azt kockáztatják meg hogy egy esetleges havi 30ezer gyerektartást le kell tenni az asztalra. Ezen kívül semmi következménye.

Bezzeg ha ők eshetnének teherbe a farkukra húznák a gumigyárat.

2022. dec. 24. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Provokatív, férfigyűlölő kamukérdés. Nem tudom melyik univerzumban élsz, de nem sok nő szed tabit, sokan még komoly kapcsolatban is gumiznak, a védekezés pedig nincs a nőre hárítva.
2022. dec. 24. 23:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Provokatív? Lehet. 😄 De sajnos nem kamu, nekem csak komoly kapcsolatok voltak és van is, de 1et leszámítva mindig az volt a reakció, hogy ők nem akarnak hosszú távon gumizni, az a pár alkalom is zavarta mindegyiket... jó, mondjuk olyan rengeteg nem volt, az tény, de azért a kb 10ből 1 elég sz@r arány szerintem. Persze, én nyugodtan szedjek gyógyszert...
2022. dec. 24. 23:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy számodra a tapasztalataim "férfigyűlölő"nek hatnak...😅 bár nekem kellett miattuk hormont enni, hogy ne legyek terhes, mert "utálnak zokniban lábat mosni"...
2022. dec. 24. 23:30
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom én nekem mindig természetes volt hogy van nálam gumi és felhúzom
2022. dec. 25. 00:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Mert 7es te értelmes vagy és nem csak magadra gondolsz.
2022. dec. 25. 00:23
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Párom nem szehet gyógyszert. A te felvetésed szerint el kellene hagynom. Nekem mindegy volt hogy gumival vagy anélkül. Csak Ő élvezze. 40f
2022. dec. 25. 04:26
 10/13 A kérdező kommentje:
9, tapasztalat, nem felvetés. De örülök, hogy ha így van nálatok.
2022. dec. 25. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!