Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok valamilyen fogamzásgátló tablettát?
Fogamzásgátló tablettát vagy bármilyen hormonális fogamzásgátlót csak nőgyógyász írhatja fel. Ha van szakvélemény, akkor írhatja fel a barátnőd háziorvosa.
Addig is, míg a barárnőd nem mer/akar elmenni orvoshoz, maradnak a hormonmentes begoldások, lehetőleg az óvszer.
Látszik hogy fiu vagy!
A fogamzásgátló tabletta nem játék. Nincs olyan h te feliratod mivel elsőre CSAK nőgyógyász írhatja fel.
Viseld el a tetves gumit es ne akard a barátnőd szervezetet szét cseszni hormonokkal Idióta
Ennyi empátiával ban nőd és le is fekszik veled????
Amúgy ha injekciót kell kapnia és nem megy, érdeklődnék, hogy skizofréniás e. Ez ugyanis tiltó ok is lehet a fogamzásgátlóknál. Pl antidepresszáns mellett nem hatna a gyógyszer és simán teherbe eshetne.. antipszichotikumnál se ajánlott.
Én azt mondom , inkább gumi mint terhesség, egy skizofrén(?) agyongyógyszerelt anyukával és empátiás készség nélküli apával...
Nem tudom, én csak az asszisztensel feliratom a gyógyszereit a gondozóban, az injekcióért viszont be kellene jönnie neki. Nőgyógyász, meg éves rákszűrés? Sokszor még a lakásból se hajlandó kimozdulni a hülyeségei miatt.
Utolsó válaszolónak: Szerintem neked is elfogyna az empátiád, ha a huszonéves pároddal úgy kellene bánni mint egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!