Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a leghatékonyabb fogamzásgátló módszer?
Figyelt kérdés
Első párkapcsolatom, és vele is feküdtem le először szóval a fogamzásgátlásban tapasztalatom nincsen. Utána jártam neten is, de szeretnék tapasztalatokat is olvasni.
Egy olyan kérdésem lenne még hogy a fogamzásgátló gyógyszer felírása hogyan megy? Tényleg olyan veszélyes és rossz mint amilyennek mondják?
A fogamzás gátló módszerek csak az előváladéktól védenek, vagy attól is ha a barátom elmegy bennem? Ha az utóbbi is közre játszik akkor hányszor teheti meg ezt?
Ugyan így érdekelnének tapasztalatok/vélemények a hüvelygyűrűről. Hogyan történik a felhelyezés és kiszedés? Bent ragadhat? Zavarhat szex közben? Ki lehet venni, ha igen mennyi időre? Vény nélkül kapható?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 10. 23:18
1/7 anonim válasza:
Én a tablettát szedek amióta némi életet élek. Eddig semmi probléma nem volt. A nőgyógyász írta fel. Estellét szedek. Lassan 3 éve. És nem csak az előválladéktól véd. Olyat nem ismerek aki gyógyszer mellet lett terhes. De olyat igen aki injekció mellet lett az. Nőgyógyász OM az injekciót nem is ajánlja
2/7 anonim válasza:
ez googleba való kérdés, nem ide
4/7 anonim válasza:
Hat figyelj én fogamzásgàtlót szedek 7 hónapja.Viszont mivel 100%os vedelem nincsen ezert ebben se lehetsz 100%ig biztos. Nekem van ismerősöm aki gyogyszer melett lett terhes es kb az 4. honapban vettek neki eszre. Mi a baratommal alt hasznalunk melle ovszert is es ha nem hasznaltunk soha nem megy el bennem. Így elkerüljük azt a 0,3 százalékot akik teherbe esnek mellette
5/7 anonim válasza:
Az Alekosz póz. Vagy a szandál zoknival. 30F
6/7 anonim válasza:
A fog. gatlo az megszunteti e peteerest “leepiti” a nyalkahartyat. Elmehet benned a baratod nincs megszadva hanyszor viszont minden nap be kell venni ugyan abban az időben ez nagyon fontos.Ha kihagysz egy tablettát mar akkor lehet baj.
7/7 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, és beszéljétek át, egyébként is szükséges, mert az óvszeren kívül minden vényköteles ami hormonos termék tabletta, vagy hüvelygyűrű szóba jöhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!