Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja sok nő(és férfi sem) hogy a tabletta nem megoldás a fogamzásgátlására?
Oké, nem termékeny a nő, viszont könnyen meddővé válhat.
Ezekről miért nem beszélnek az orvosok és miért nem próbálják megtalálni a problémák forrását?
Amikor egyszer vagy kétszer oda merem írni kérdés alá, hogy a tabletta nem jó, le vagyok hurrogva.
Az alábbi videó adta az ötletet a kérdésre:
Köszönöm, ha válaszoltok. :)
Mit értünk az alatt, hogy "nem megoldás"?
Terhesség megelőzésére szolgál és nem esel teherbe, ha rendszeresen szeded, maximum valami nagyon szélsőséges esetben, tehát lényegében azt a célt amire hivatott azt teljesíti.
Nyilván van negatív vonzata és negatív mellékhatásai. Ezek kinek jobban, kinek kevésbé jelentkeznek és nem is feltétlenül "egészséges" szedni. Én egyáltalán nem várom el, hogy bárki miattam szedje és eddig is tisztában voltam vele, hogy okozhat problémákat.
F
1. Ez eddig oké, de nem ez a kérdés.
Azért nem megoldás, mert jó oldala nincsen. A videót megnézted? A lényege, hogy álmenstruaciót hoz létre, elnyomva vele minden problémát. :/
3. Ismerem az orvost, aki s videót csinálja.
Több olyan ember kellene, aki végre elismeri ezt.
Ezért mertem megosztani, végre mások szerint nem a levegőbe beszelek!
Csak s kommenteket érdemes végignézni, hogy mit tapasztalnak a fiatal nők. Elképesztő.. :)
Megoldásnak megoldás csak sz4r..
Én 16 évesen kezdtem szedni és 5 hónap után elkezdett egyik hétről a másikra fájni a labam és ezzel egyidőben sokszor alig kaptam levegőt.. A dokim nem értette mi bajom, a pajzsmirigyemre írt fel gyógyszert mert azt hitte hormonális gond..
Egyik nap aztán arra keltem hogy lila a labam és sírtam a fájdalomtól, a kórházban kiderult hogy mélyvénás trombózis és tüdőembólia..
A vérvétel nem mutatott ki hajlamot a trombózisra tehát nyilván a fogamzásgátlótól volt.
Én mindenkit megpróbálok róla lebeszélni.
Aszexuális lettem tőle és mentálisan is leszedált - amitől nem gondoltam hogy valami gond lenne az életemmel.
De túl sok is volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!