Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon elbizonytalanodtam, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elbizonytalanodtam, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Most leszek 15 éves, ma voltam íratni fogamzásgátlót.Az orvos a Balera-t irta fel, mondta, hogy jót fog tenni a bőrömnek, és, hogy nem is fogok tőle hízni.Viszont az orvos kiment, és az asszisztens nagyon bunkó volt.Mondta, hogy a vizsgálat kimutatta, hogy testileg érett vagyok a tabletta szedésére, de 16 éves kortól szokták ajánlani, nem 14től, és, hogy innentől meg fogok állni mindenféle növekedésben(magasság, mell, stb).Szerintetek mit csináljak? És van tapasztalatotok a Baleraról?
2010. szept. 30. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, talán hálásnak kéne lenned hogy őszinte volt, mert igaza van. Baromi nagy kárt tehetsz magadban, húzzatok inkább óvszert. Gyerek fejjel ne b@szd el az egészséged, mert később nagyon meg fogod bánni!
2010. szept. 30. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egészséges.15 éves leszel,kb. 2-3 éve menstruálhatsz.Vagyis 1-2 éve állt csak be a ciklusod,ha beállt.Na ezt készülsz most leállítani,most,hogy végre úgy működik,ahogy kell.Tényleg jó dolog,hogy védekezel,de várj még ezzel pár évet....A mell növekedés pedig nem törvényszerű,sőt.Mindenkinél mások a mellékhatások,amik nem csak pozitívak,de igencsak negatívak is lehetnek. pl. migrén,libidócsökkenés,hányinger,hízás stb. Jól gondold át,mert nem csak előnye,de rohadt sok hátránya is van.Ha olvastad a kilométer hosszú tájékoztatót,akkor láttad,hogy ez nem vicc.
2010. szept. 30. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Istenem...

Noshát.Nekem van tapasztalatom a Belarűval kapcsolatban.Én ingerlékeny voltam tőle,rossz volt a közérzetem,és az egész menstruációs ciklusom felborult.

Egyébként:

Kedves Válaszadók!Ha már szexel,nem oltogatni kéne,hanem mondjuk támogatni azt,hogy "igen,védekezzen",stb.Szerintem egy laikusnak könnyű okosnak lenni.Semmi értelme sincs,hogy most itt lecseszitek,mert ő szexel.Magánügy,hogy mit csinál.

2010. okt. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!