Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este 9körül vettem be a fogamzásgatló gyógyszert majd 2- 2,5 óra után nagy WC-re kellett mennem. Elbizonytalanodtam h felszivodott e a gyógyszer. Igy bevettem még egyet. Lehet baj belőle? Lehetek terhes? Mert a gyógyszer 3-4 óra alatt szivódik fel.
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 14:23
1/4 anonim válasza:
Ha csak nem hánytad ki, vagy nem volt igen súlyos hasmenésed nincs semmi gond. Tudod a gyomor tartalma nem ürül ki vécézésnél, a belek sem teljesen. az emésztés folyamata ennél egy kicsit lassúb, de ha ezt nem tudod, nem tanultad még, akkor biztos hogy fogamzásgátlót kell neked szedni? nem inkább bejárni biológia órára szex helyett?
2/4 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval.
azt gondoltad, hogyha elmész wc-re, akkor rögtön azt üríted ki, amit utoljára ettél? nem.
és elolvastad a gyógyszer használati utasítását? abban nem olvasható ilyesmi. csak hányás, és hasmenés esetén kell hasonlóakat tenni, akkor is csak akkor, ha a hasmenés 12 óránál tovább tart...
szerintem sem való még neked a gyógyszer, ha ezeket nem tudod, bár én meg azt tudom, hogy most a mi véleményünktől nem fogod abbahagyni.
3/4 Futurare válasza:
Csak egyet vettél be utána? Basszus még egyet kellett volna!!
Egy pöpppet fiatal..
4/4 anonim válasza:
Hasmenés volt? Mert ha nem, akkor totál feleslegesen vettél be még 1-et...AMúgy ha az volt és pótoltad, akkor nem lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!