Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mikor először lett barátotok a szülők erőltették a fogamzásgátló tablettát vagy nem?
Nálam erőltették ezért kb fél évig nem beszéltem róla hogy megtörtént
Anyám nem tőlem tudta meg hanem mástól és azonnal elvitt dokihoz
Szerencsére nem erőltették és sosem fogom szedni, mivel méreg. :)
A libidó csökkenés meg sok nőnél bizonyítottan amiatt van, sajnos. :/
Az akkori párom anyja erőltette... mindenáron el akart vinni nőgyógyászokhoz, hogy írjon fel nekem fogamzásgátlót. 16 éves voltam csak...
Persze nem egyeztem bele
A fogamzasgatlo tabletta lutri. Rengeteg no szenved a kisebbtol a sulyos mellekhatasokig. Persze valaki megussza.
De ha belegondolsz nem normalis dolog, hogy beszedsz naponta egy tablettat, ami konkretan blokkolja az egyik legalapabb biologiai folyamatodat.
Szoval lanyol ne szedjetek!!
Egyebkent anno egyaltalan nem eroltettek a szuleim, sot csak annyi volt, hogy anyum elkezdett beszelni a vedekezesrol, de en rogton le is allitottam, hogy nyugi nem vagyok hulye es felelossegteljesen vedekezunk ovszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!