Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót nem a menstruáció első napján kezdem?
Figyelt kérdés
Abba kellett hagynom a fogamzásgátlót egy másik gyógyszer miatt, de amióta abbahagytam nagyon hullik a hajam és ezért szeretném mihamarabb újra kezdeni. Tudom, hogy papíron a mestruacio első napján kellene kezdeni, de nekem most késik (gondolom azért mert abbahagytam a fogamzásgátlót). Szerintetek elkezdhetem most? Nem terhesség megelőzés céljából szedem jelenleg, és az orvosom szabadságon van, így őt most nem tudom erről kérdezni. Segítsetek kérlek!2022. nov. 14. 07:33
1/3 anonim válasza:
Annyira felborulhat minden, hogy nem érdemes. Értsd ez alatt, hogy nemcsak a védekezés lenne döcögős egy-két hónapig (bár tudom nem ez a célod) hanem akár olyansmi is történhet, hogy mondjuk 1-2 hónapig pecsétlödő vérzésed van.
3/3 Sssaszem válasza:
Ezért inkább el se megyek a nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!