Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vilu2003 kérdése:
Lehet ebből baj?Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve szedem a Mistral fogamzásgátló gyógyszert. Eddig semmi baj nem volt. Viszont egy hónapja a 13. Napon kihagytam egy gyógyszert. Azt másnap pótoltam és mivel biztosra akartam menni, a következő levelet és elkezdtem beszedni szünet nélkül. Most vagyok annak az utolsó elötti napján, de észrevettem hogy nem vettem be a tegnapit, és csak 11 órával később.A kimaradt tabletta után 1 hetet kellett volna elvileg kiegészítő védekezédt alkalmazni, de mi 3 hétig tettük. A barátom sose élvez belém amúgy sem.2022. nov. 15. 06:14
2/3 anonim válasza:
Egy tablette kimaradása nem szokott problémát okozni. De amúgy mi a francért húzza ki, ha egyszer tablettát szedsz? Annak pont az a lényege, hogy telibe lőhet, nem leszel terhes.
3/3 anonim válasza:
ha a tablettát 12órán belül pótolod, nem lesz semmi gond, ha 12 óra után vetted észre hogy nem vetted be, az első héten kimaradt tabletta esetében kell 1 hétig más módon is védekezni. 2.héten kimaradt tabletta esetén mehet minden a régiben (de ha nagyon párás vagy, használj kiegészítő módszert), 3. héten kimaradt tabletta esetén van hogy vagy tovább szeded, vagy ott abbahagyod, megvárod a 7 napot majd folytatod
ezek alapján nem leszel terhes
felesleges minden aktust megszakítani + védekezés éppen, a tabletta sajnos nem egy olcsó dolog, ne legyen pénzkidobás
állíts ébresztőt a telefonodba, hogy ne felejtsd el bevenni a tabut, mert hosszú távon viszont lehet gáz ha ennyire össze vissza kezdesz el kapkodni a pánik miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!