Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó minőségű gumit hol lehet legolcsóbban kapni?
én Lifestylest használok, még nem szakadt ki, én 360ért veszek egy csomagot(3db), kisboltban, de csak mert törzsvásárló vagyok és nagy tételben veszem, am a Lifestyles olyan 450-550 bolttól függően durex meg szerintem túl drága
amúgy meg gyógyszertárban olcsóbb mint teszkóban, dm ben meg sparban mégdrágább.
szerintem.
13:49 és nem szakad?
vettem egy 10es masculant 880ért az összes szakadt az elsőt nem vettem észre...5rongy ment a tablettára, a második is kiszakadt de azt már észleltem...azóta nem veszek olcsót.
ma 14:06
Elhasználtunk már kb. 200 mascualnt, egy se szakadt.
Ott user error van vagy valaki lejárt / valaki a közértben direkt kiszurkálta őket (van ilyen hülyegyerek)
Óvszert CSAK PATIKÁBÓL!
Nem, nem szakad ki a Cheers. Ezt használják a "lányok" is, talán nem véletlenül :)
Egyébként árulják gyógyszertárban is, csak neten olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!