Hol lehet legolcsóbban jó minőségű napszemüveget kapni? Ma voltam egy optikában, ahol elmondták, hogy.
Figyelt kérdés
...a 10 ezeres UV szűrős no name kereteknek ugyanolyan lencséjük van, mint a középkategóriás Beyounak, vagy a drágább Guccinak. Egyedül a Polaroid szemüvegek lencséje minőségibb.2010. márc. 22. 18:20
1/1 anonim válasza:
Szia, mi Rómába mentünk 2 éve, és akkor vettem a DM-ben egy napszemüveget, ami kb. 2000 Ft volt. Gondoltam, hogy utazás előtt még bevizsgáltatom, akkoriban volt valami akció, hogy ingyen bevizsgálják, és tökéletes volt a napszemüveg. Azért volt 2000 mert nem volt ráírva kb. hogy Gucci, ami amúgy senkit nem érdekel. Cég számlájára vettem 16 ezerért egy szemüveget, 2 hónap múlva esett le a szára, pedig alig használtam. A 20 ezres szemüvegekkel kifizettetik a reklámot, a modellt, a márkaboltokat veled és sajnos sokszor nem a minőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!