Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet legolcsóbban jó...

Hol lehet legolcsóbban jó minőségű napszemüveget kapni? Ma voltam egy optikában, ahol elmondták, hogy.

Figyelt kérdés
...a 10 ezeres UV szűrős no name kereteknek ugyanolyan lencséjük van, mint a középkategóriás Beyounak, vagy a drágább Guccinak. Egyedül a Polaroid szemüvegek lencséje minőségibb.
2010. márc. 22. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, mi Rómába mentünk 2 éve, és akkor vettem a DM-ben egy napszemüveget, ami kb. 2000 Ft volt. Gondoltam, hogy utazás előtt még bevizsgáltatom, akkoriban volt valami akció, hogy ingyen bevizsgálják, és tökéletes volt a napszemüveg. Azért volt 2000 mert nem volt ráírva kb. hogy Gucci, ami amúgy senkit nem érdekel. Cég számlájára vettem 16 ezerért egy szemüveget, 2 hónap múlva esett le a szára, pedig alig használtam. A 20 ezres szemüvegekkel kifizettetik a reklámot, a modellt, a márkaboltokat veled és sajnos sokszor nem a minőséget.
2010. márc. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!