Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnénk elhagyni a gumióvszert, de félek a fogamzásgátló tablettától. Mi lenne a jó megoldás?
10 éve vagyunk együtt a barátommal, a 10. évfordulón felvetette, hogy lépjünk szintet és csináljuk gumi nélkül.
Én viszont nagyon félek a terhességtől.
A gumiban azt szeretem, hogy minden aktus után látom, hogy működött, vagy nem működött (10 év alatt még sosem szakadt ki egy sem).
A fogamzásgátló tabletta meg olyan, hogy éppen vagy hat, vagy nem.
A lehetséges mellékhatásokra ki sem térek most, mert ami a leginkább visszatart a tabletta szedésétől az a bizonytalanság a hatékonyságát illetően.
Párom azzal érvel, hogy a mai tabletták már nagyon szuperek, sokkal megbízhatóbbak, mint régen.
Viszont pont ma jött szembe velem egy nemrég kiírt kérdés, miszerint a lány 8 hónapja megfelelő és szakszerű tablettaszedés mellett most terhes lett a fiújától.
Na nesze, ennyit a modern gyógyszerekről.
Persze, megvan az az előnye, hogy nem kell a gumival vacakolni, sokkal több új dolgot ki tudnánk próbálni itthon szex terén, szóval értem miért szeretne a barátom váltani, jó ötlet.
De tudom azt is, hogy állandóan stressznelnék azon, hogy most éppen hatott a bogyó, vagy sem?
Lesz gyerek, vagy sem?
És a végén pont emiatt lenne kevesebb kedvem az egészhez.
Furcsák vagytok. 10 év kapcsolat után a legtöbben már házasok vagy legalább is eljegyezték egymást, de te "barátom"-ként hivatkozol rá, szóval úgy sejtem, még gyűrűt se kaptál. Mit akar az ilyen férfi, hogy csak kísérgeti a lányt 10 éve?
Node: nem kell ennyire parázni, a tabletta hatékonyabb, mint az óvszer. Óvszer mellett többen esnek teherbe, mint tabletta mellett, csak szólok! Te szerintem magadban nem bízol, hogy pontosan fogod szedni, szóval ezt magadban kell, hogy elrendezd. A pasidnak annyiban igaza van, hogy szintet lépnétek. Nem igazán értem, hogy 10 éven át gumiztatok, ha tartós és biztos a kapcsolat, 1-2 év után át szoktak állni tabira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!