Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt az óvszer, fogamzásgátlót szedek lehet baj?
Sziasztok,
Most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, soha nem szedtem még. Lindynette-t szedek, tegnap vettem be az 5. Szemet a levélből.
A menstruációs ciklusom 5. napján kezdtem el szedni. A ciklusom 2022.01.07-01. 14.-ig tartott.
A fogamzásgátlót az 5. Napon tehát 11.-én kezdtem el. Minden nap pontban este 8 órakor veszem be.
Az éjjel együtt voltunk a barátommal, óvszerrel védekeztünk, ami kiszakadt de ezt csak az aktus végén vettük észre. Lehetséges, hogy került belém sperma is. A kérdésem az lenne, hogy lehet e ebből baj? /5 napja szedem tehát a fogamzásgátlót/
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
Akkor mindenképpen megyek és iratok esemény utánit a mai nap.
További kérdésem az lenne, hogy a fogamzásgátló tablettám ettől függetlenül ugyanúgy vegyem be ma is este 8 órakor igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!