Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hatott vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja vettem be egy eseményutáni tablettát, amikor múltkor is ilyenre volt szükségem, akkor az pár nap múlva meghozta a vérzésemet, de ez nem , pedig ez ugyanaz a fajta! Mitől lehet ez? Ez bajj? Ha nem hozza meg, az azt jelenti, hogy terhes vagyok?2010. szept. 21. 19:54
1/1 anonim válasza:
Az attól függ mennyi idő telt el az aktus és a gyógyszer bevétele közt . minnél több idő telt el annál kevesebb az esély hogy hasson a gyógyszer.
én is vettem már be ilyet de nekem se jött meg egyből csak rá 1-2 hétre.. de ha biztosra akarsz menni akkor vegyél egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!