Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia 3mg/0, 02 mg Egy szót se találok róla a neten, kinek mi a tapasztalata róla?

Szia!
Nekem bevállt, semmi baj nem volt tőle. Fél évig szedtem. Menstruáció nem volt fájdalmas. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam, én is féltem ettől, mert én sem hallottam róla szinte semmit.
Viszont most már nem szedem, mert a családalapítás következik :) Ha érdekelne, egy megmaradt teljes doboz (3 havi adag) akkor írj egy privát üzit, és megegyezünk.
Üdv! És ne félj :)
Köszönöm, hogy válaszoltál, végre valaki aki felfogta a kérdésemet :D
Még csak most fogom kezdeni és már megvettem az első 3 adagot, szóval kicsit még várok, megnézem rám milyen hatással lesz.

"Vannak olyan új hormon összetételű gyógyszerek, amik ezeken kívül még egyéb előnyös hatással is bírnak. Így nem növelik meg a fogamzásgátlók szedése mellett gyakori a víz visszatartást és nem okoznak hízást, sőt még sok esetben segítenek a felszedett kilók leadásában. Természetesen ezek nem fogyókúrás gyógyszerek. Emellett csökkentik a vérnyomást is, így magas vérnyomásban szenvedők is szedhetik. A bőrre igen kedvező hatást fejtenk ki, tehát a pattanás képződés és a fokozott szőrösödés ellen ezek a készítmények majdnem olyan hatásosak, mint a Diane, csak éppen jóval alacsonyabb hormontartalommal. Ezen készítmények a Yadine, Yasminelle, Volina, Symicia, Yangee 20 és 30. "Dr. Zsirai László
Szülész-nőgyógyász szakorvos( innen az idzett szöveg: [link]
Én is féltem ettől a gyógyszertől mert nekem ez az első és keveset tudtam róla.Tény, h mint minden gyógyszernek ennek is vannak mellékhatásai, de én úgy vélem csak a kezdetekben hiszen bár csökkentett hormontartalmú mégis kicsit összekuszálja a szervezetet.Én minimális vérzést tapasztaltam akkor,mikor nem kellett volna.Ez minden fogamzásgátló mellékhatása lehet.Arról pedig, h van aki szerint ez csak egy "gagyi másolat" csak annyit mondanék, h a yasminelle tablettán a csomagolást és a design-t fizeti meg a vevő és nem a terméket, az összetétel ugyan az!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!