Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia 3mg/0, 02 mg Egy szót se találok róla a neten, kinek mi a tapasztalata róla?

Cigaretta, alkohol, tv, hamburger mellékhatásai?
Ha nagyon rossz lenne nem kerülne a forgalomba, és valószínűleg az orvos tájékoztatott. Ha elolvasod a kis papírkáját, akkor tudhatod mit várhatsz el a szertől.
A kokainnak papírja sincs, mégis szedik.
Nincs okod aggódni. A listát elolvasván majd tudod, hogy épp melyik jött elő nálad.

Jaj, nyilván nem az összetevőkre gondoltam. A márkát másolják.
Olyan mintha Adidas cipő helyett Adiost vennél a kínai piacon.

De ha az Aidos is ugyanolyan MINŐSÉGŰ lenne, mint az Adidas, akkor mindegy, hogy ki gyártja.
És egy gyógyszer nem olyan, mint egy cipő. A cipőt meg lehet jól varrni és meg lehet rosszul varrni.
De a gyógyszer nem lehet gagyi, ha ugyanazt teszik bele. Érted?

Értem a kifejtésedet csak nem értek vele egyet.
Nálad ebben sokkal kompetensebb emberek magyarázták el, miért gagyibb a másolat az eredetinél. Örülj, hogy nem látsz a dolgok mögé, mert csúnya dolgok mennek a gyógyszerlobbiban meg a gyógyszergyártó cégek versenyében. Szedd nyugodtan a kamut, szíved joga, én maradok az eredetinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!