Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Symicia 3mg/0, 02 mg Egy szót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Symicia 3mg/0, 02 mg Egy szót se találok róla a neten, kinek mi a tapasztalata róla?

Figyelt kérdés
Hízás, mellnövekedés, fájdalmas menzesz? Kinek hogyan vált be? Most kezdeném el szedni, első fogamzásgátló gyógyszerem és kicsit félek a mellékhatásoktól.
2010. szept. 13. 19:20
1 2 3
 1/27 Futurare ***** válasza:
0%

Cigaretta, alkohol, tv, hamburger mellékhatásai?

Ha nagyon rossz lenne nem kerülne a forgalomba, és valószínűleg az orvos tájékoztatott. Ha elolvasod a kis papírkáját, akkor tudhatod mit várhatsz el a szertől.

A kokainnak papírja sincs, mégis szedik.

Nincs okod aggódni. A listát elolvasván majd tudod, hogy épp melyik jött elő nálad.

2010. szept. 13. 19:54
 2/27 A kérdező kommentje:
Szimplán kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata, ez még nem akkora probléma szerintem. A doki annyit mondott, hogy ez egy új gyógyszer se többet, se kevesebbet.
2010. szept. 13. 20:33
 3/27 anonim ***** válasza:
Leírnád az összetételét? Gyanítom benne van a tájékoztatójában. Bár gyanítom etinil-ösztradiol és drospirenon...akkor pedig ugyanolyan, mint a Yasminelle.
2010. szept. 13. 21:39
 4/27 A kérdező kommentje:
Igen, jól gyanítottad :)
2010. szept. 14. 07:15
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis egy gagyi másolat. Már az összes jó gyógyszert másolják (gyógyszerészetben dolgozik a családtagom). Én ilyet nem szednék, csak az eredetit szedném, ez esetben a Yasminellét.
2010. szept. 15. 18:32
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gagyi másolat? Ugyanazt teszik bele. Nincs olyan, hogy valódi etinil-ösztradiol meg gagyi etinil-ösztradiol....
2010. szept. 15. 19:12
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, nyilván nem az összetevőkre gondoltam. A márkát másolják.

Olyan mintha Adidas cipő helyett Adiost vennél a kínai piacon.

2010. szept. 15. 21:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

De ha az Aidos is ugyanolyan MINŐSÉGŰ lenne, mint az Adidas, akkor mindegy, hogy ki gyártja.

És egy gyógyszer nem olyan, mint egy cipő. A cipőt meg lehet jól varrni és meg lehet rosszul varrni.

De a gyógyszer nem lehet gagyi, ha ugyanazt teszik bele. Érted?

2010. szept. 15. 22:05
 9/27 A kérdező kommentje:
Mondtam az orvosnak, hogy az utóbbi 1 évben leadtam 25 kilót, és azért félek a gyógyszertől, hogy visszahízom. Azt mondta próbáljuk ki ezt, erre még nem volt panasza. Mivel még sosem szedtem gyógyszert, nem tudom, hogy ilyenkor azért híznak-e a nők, mert éhségérzetet kelt (ez esetben nincs probléma, csak meg kell állni) vagy a hormonok miatt evéstől független is felszalad-e pár kiló. De a Yasminelle-től a nővéremnek például hatalmas pattanások lettek az arcán. Mondjuk ő minimum 4 féle gyógyszert kipróbált, mire megtalálta azt, ami jó is volt.
2010. szept. 16. 06:38
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

Értem a kifejtésedet csak nem értek vele egyet.

Nálad ebben sokkal kompetensebb emberek magyarázták el, miért gagyibb a másolat az eredetinél. Örülj, hogy nem látsz a dolgok mögé, mert csúnya dolgok mennek a gyógyszerlobbiban meg a gyógyszergyártó cégek versenyében. Szedd nyugodtan a kamut, szíved joga, én maradok az eredetinél.

2010. szept. 16. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!