Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan használjam megfelelően...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan használjam megfelelően az óvszert? (több lent)

Figyelt kérdés

Durex Extra Safet használok, de valamiért kiszakad...

Szerencsére nem történt baj, de ez akkor se állapot.

Előbb végigpásztáztam az oldalt ilyen témában, de sajnos nem találtam segítséget.

Az a helyzet, h óvatosan kicsomagolom, és mikor fel akarom húzni, a makkom után a felhúzott bőr miatt, nem megy tovább a karika. Ezt pedig, csak úgy tudom megoldani, ha hangyányit felemelem a peremét és "átemelem" rajta.

Sajnos így viszont elég levegő megy a latex alá, hogy megtörténnyen a baj.

A péniszem pedig sztem átlagos (bár nem tudom, kb 16.5 és 5.8 )

Légy szíves hagyatok az idióta viccektől és megjegyzésektől, mert számomra ez komoly dolog....

Köszi :)

2010. szept. 8. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyan ilyen méretekkel rendelkezem, csak én nem szenvedek a gumival:)

Nem szorít véletlen kicsit nagyon?:D

Gyógyszer nem lenne megoldás?:)

2010. szept. 8. 20:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Próbálj más óvszert vagy pedig: [link] itt van egy animáció. Remélem segítettem. x)
2010. szept. 8. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:

Először is, lehet, hogy rosszul húzod fel a gumit. Másodszor, a durex valóban jó, viszont a nagyméret kisebb, mint egyéb óveszrmárkáknál a legnagyobb.

Egyébként be kell fogni a kis részt a tetején és le kell görgetni. Nem nehéz, csak csináld erősen.

2010. szept. 8. 20:34
 4/17 A kérdező kommentje:

Uhh.. kösz a gyors válaszokat...

Persze befogom a végén (átnyálaztam magam az útmutatón :D )

Aztán nem semmi az az animáció.. Wikire ilyet felraknak :)

Akkor nincs egyéb tipp, csak h gyakoroljak picit :D ?

2010. szept. 8. 20:39
 5/17 A kérdező kommentje:

20:34-es!

Próbálhatom én az oylane erősen h csak ...

Első!

Én még csak Durex Classic-ot és Extra Safe-et használtam, sikertelenül.

"én nem szenvedek gumival", miétr te mit használsz, vagy gyógyszer?

Hogy is mondja, a felhúzott bőr kb egy 3 mm magas, kb mit a karika, és olyan jól befészkeli magát elé, mintha oda lett volna tervezve :) onnan továbbgörgetni lehetetlen számomra...

Megköszönném még a további segítségeket is :)

2010. szept. 8. 21:25
 6/17 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj ki egyéb gumimárkákat is, mint mondtam. A durex jó, de a nagy nem elég nagy. Tapasztalatból mondom. Vegyél 3-4 fajtát, próbáld végig. Olyat is fogsz találni, ami laza lesz neked.
2010. szept. 8. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem először próbálkozz a Durex XL-el, szélesebb, szóval lehet, hogy azzal nem lesz ilyen gondod :D Meg én amúgy is csak a Durexben bízom meg igazán, sok-sok elhasznált doboz és 0 szakadás, elég megbízható :D
2010. szept. 8. 22:32
 8/17 A kérdező kommentje:

Rendben köszi, kipróbálok vmi mást...

Remélem jó lesz ;)

2010. szept. 9. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Mi minden féle óvszert használunk a barátommal, a Durex-szel sem volt gond. Probáld ki a Rakót, úgy tudom az amerikai készítmény, hátha az bejön.

23/L

2010. szept. 10. 08:30
 10/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ott fejeztük be, h beszerzek egy Durex XL-t és kipróbálom...

Evvel csak az a bökkenő, hogy nem tudom hol lehet ilyet venni :D

Egy fejlődő kisvárosban élek... néztem (bár semmi reményt nem fűztem hozzájuk) Tesco-t illetve CBA-t, illetve elsőként a Rossman-ban és ott sincs...

Jó jó, ezek csak kisebb Supermarketek, de akkor hol lehet megvenni?

Felmennék Pestre, (vonattal) Keletinél a WestEnd-ben is van Rossman, tudom, viszont az is Rossman és nem nagyobb ami itt van a városomban, akkor a westendiben miért lenne?

Tud vki segíteni, hogy hol vegyek?

Esetleg, ha Népliget környékén tudtok tutira az is jó.

Köszi :D

2010. szept. 29. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!