Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előírásoknak megfelelően használom a Pharmatexet, lehet gond?
Tudom, hogy semmi sem 100 %, de sokan szidják a Pharmát, és a végén kiderül, hogy csak rosszul alkalmazták.
Most ha mi tutira megyünk, és betartjuk a használati útmutatót, akkor védhet eleget?
Sajna a barátom elég parás, és a felizgatásával nincs gond, de mire felveszi a gumit, lelankad neki, és akkor rá is stresszel az egészre, és lőttek az estének..:S
Egyenlőre ez az ötletem, hogy ezt kipróbáljuk, csak azért félek, mert ugye 18 évesen nem akarok abortuszt....:(
szóval kinek mi a tapasztalata ezzel, és melyiket válasszam, mert többféle kiszerelésbe van....
Megszakításos módszert nem nagyon szeretem ,mert egyszerűen imádom, ha belém élvez...:$ (ovszerel párszor sikerült, de nemtúl jo a fent leírtak miatt...)
Fog. tabit meg szeretném a legtovább húzni, hogy nem szedek, de lehet hogy hülyeség az egész, és tablettát írassak, és az tuti???
Pharmatex 30-60% körül van, önmagában kevés.
Ha keveset találkoztok, próbálj inkább pesszáriumot, zselével.
MI számít kevésnek? :D
Heti egyszer találkozunk, és együtt töltünk kb 2 napot....
Nem jó, a pesszárium csak egy napot maradhat bent.
Bár ha este találkoztok, lehet úgy, hogy reggel kiveszed, aztán este vissza...
Vagy vegyél női óvszert (nem valami megbízható).
Ezen kívül gyakorlatilag csak a tabletta van.
Nem megbízható.
Kell hozzá kiegészítés is, pl. pesszárium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!