Hogyan használjam megfelelően a hajlakkot?
Figyelt kérdés
A hajamat elől a szememnél hajlakkal szoktam befújni, hogy jól álljon és ne lógjon be a szemembe. Tudom, hogy 15-20 cm-ről kell fújni, de nem látom és nem is tudom soha úgy befújni, hogy ne úgy látszódjon mintha vizes lenne. Mindig látszik rajta, hogy be van valamivel fújva/kenve. Hogyan csináljam, hogy jó legyen?2010. febr. 20. 11:18
2/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam a frufrum hajlakkozni, hogy kissé előredöntöm a fejem, így a hajam nem tapad a homlokomra, és a frufrum alá odateszem a kezemet, tenyérrel a homlokom felé, (mintha tisztelegnék) és csak nagyon keveset fújok a hajamra..így a hajam és a kezem lesz hajlakkos, nem pedig a homlokom és így nem tűnik úgy, mintha vizes lenne. Nekem ez bevált.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom ezt.. köszönöm szépen:D és hogy csináljam úgy, hogy ne legyen túl sok hajlakk és jó helyre is menjen?
2010. febr. 20. 14:30
4/7 anonim válasza:
én punk vagyok . tarajom van
én ugy csinálom hogy fújok rá hajlakkot beledörzsölöm megint fújokmegint bele dörzsölöm és hajvasaloval felfele beálítom . és jol tart
5/7 A kérdező kommentje:
mekkora tarajod van? :D
2010. jún. 12. 18:05
6/7 anonim válasza:
35 centi . de már szapanal álítom fel meg tapéta ragasztóval és egy hónapig úgy marad
7/7 A kérdező kommentje:
mien gyönyörű lehet :)
hát ja azt azé már nehéz lenne
hajlakkal xD
ahoz már az kell, ja.a szappan tartós, de nem szárad el tőle a hajad?!
milyen színű ?:)
2010. júl. 19. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!