Hogyan használjam megfelelően a szendvicssütőmet?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam meg a szendvicssütőt, de sehol nem találok használati útmutatót.
Adnátok ötleteket, hogyan használjam jól, pl. hogy ne égjen meg, milyen kenyérrel tanácsos, vagy mit rakjak e kenyérre, hogy nagyon-nagyon finom legyen...? :))
2011. ápr. 9. 13:25
1/5 anonim válasza:
Jaj, a világ legegyszerűbb dolga.
Én toast kenyérből szoktam csinálni mert sokkal gusztább. Egy szeletet megkennek vajjal,majd egy szelet sonka, vagy párizsi, egy kis sajt, majd a tetejére megint egy szelet kenyér, és a tetejét egy igen pici vajjal kenem, hogy sütés közben meglegyen pirulva. 5-6perc alatt kész. Hozzá szoktam adni, ketchupot, paprikát, uborkát és paradicsomot.
2/5 anonim válasza:
két toastkenyér közé azt teszel, amit akarsz. :D Vehetsz melegszendvicskrémet, vagy ami van otthon. A nutellát nem ajánlom, mert megolvad, könnyen kifolyik, ráég, és hidegen amúgy is jobb, lekvár dettó. Asszem ennyi. :D
3/5 anonim válasza:
Nem muszáj toast kenyérből, lehet akármilyenből, csak szép vékony szeletek legyenek. Én mindkét szelet kenyér külsejét is megkenem vékonyan vajjal, így szép pirosra, ropogósra sül, és nem ragad bele a szendvicssütőbe. Amit a hűtőben találok, belerakom (felvágott, szalámi, maradék fasírt felszeletelve, sült husi zafatokra tépkedve, majonéz, sajt, főtt tojáskarikák, bacon szalonna, pár karika paradicsom, melegszendvicskrém, pizzakrém jó sok sajttal stb.).
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönööööm!!! :))
2011. ápr. 9. 15:32
5/5 anonim válasza:
Hogy mi megy közé, annak tényleg csak a fantázia szab határt, az előzőekhez azért hozzáfűznék egy dolgot: nekem a toast kenyérrel is néha gondok szoktak lenni - igaz, hogy guszta, meg jól néz ki, de a fél fogadra sem lesz elég. A c.b.a-ban, vagy a l.i.d.l-ben lehet venni szeletelt, fehér formakenyeret (fél kilós, zacskózott, legolcsóbb). Kicsit vastagok a szeletek, de beférnek, tartalmas (vagyis egy adaggal bőven jól laksz), és eszméletlenül finom (én pizzakrémet is szoktam rá pöttyinteni, és ebbe mehet sajt, meg bármi bőséggel, mert a kenyér szélei a kisebbekkel ellentétben összepréselődnek, és megpirulnak, így szinte semmi nem folyik ki belőle). Jó étvágyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!