Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk olyan sokaknak az óvszerrel?
Jódarabig azt hittem, hogy elsősorban a férfiak ódzkodnak tőle, mert valamiféle furán értelmezett hímbüszkeségből derogál nekik, de itt körülnézve leginkább azt látom, hogy lányok/nők panaszkodnak erre a fogamzásgátlóra meg arra a fogamzásgátlóra, ez ezért nem jó, az azért nem jó - de hogy óvszert húzzanak a párjukra, az valahogy mintha fel sem merülne. Miért nem?
Mindkét nem képviselőinek érdekelne a véleménye.
14:16-os: Nos, az érzéseimmel semmi gond, házasságban élek (jó ideje, tehát a tartósság sem kérdés), és a szerelem is megvan maradéktalanul, a gumi pedig az élményt soha semmiben nem csorbította, nem rontotta, ugyanúgy megvan a bensőségesség.
Éppen ezért én meg azt nem értettem soha, hogy mi a gond vele...
14:23-as: ...főleg emiatt, amit te is írtál, igen. A mellékhatások, és a szervezet potenciális veszélyeztetése.
Az a helyzet, hogy egyrészt sok nő érzékeny az óvszerre is, másrészt időnként valóban kényelmetlen és illúzióromboló a dolog, a szex is egész más nélküle.
Azért az igaz szerelem útjába nem áll, viszont az első válaszoló sikereinek őszintén örülök.
Én fiatal làny vagyok,és imàdom a divatot,nagyon adok magamra,de:
É^n gumit hasznàlok a partneremmel.
Tablettàt soha sem irattam fel,talàn ezért,mert valahol bennem van a félelem,hogy mi van ha a tabletta miatt késöbbb nem eshetek teherbe?
Na jo ennek kicsi az esélye,vagyis lehet nincs is,de én nem akartam a szervezetemet semilyen tabletàra rà szokni.
Mivel még nem voltam terhes igy spiràl kizàrva.
Ugyhogy maradtam a gumi mel^lett.
Én nekem nincs vele bajom,attol függetlenül hogy pàromat szeretem,ö is engem,én gumi hasznàlatakor is ugyanugy szertem.
Nekem semmi bajom vele. Szerintem akit zavar, azt azért zavarhatja, mert macerás, mindig kéznél kell lenni, vagy előkotorászni, esetleg úgy érzi nem elég spontán a szex.
Én sokági szedtem, de különböző problémákat okozott, többet az életbe nem akarok bogyókkal problémázni, ráadásul én tudom mit tehet egy szervezettel a fog. gátló. Úgyhogy kösz inkább nem, teljesen jó az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!