Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott csak óvszerrel szexelni? Nektek bejött ez a módszer?
óvszer szar dolog tényleg :D
én nem ajánlom de védekezni kell
tablettát ajánlom :) az eddigi tapasztalataim alapján teljesen biztonságos és kényelmes is :) és ha sokat szexelsz a pároddal akkor olcsóbb is mint gumit venni állandóan
Hány éves vagy?
Mert ha még csak 16-7-8 kb. én mindenképp a gumit ajánlanám neked,ez az egyetlen módszer ami a fertőzésektől megvéd!
Tablettát én akkor használnék a helyedbe ha már egy tartós kapcsolatba vagy olyan partnerrel akibe megbízol,akitől nem kaphatsz el semmit!
Azért tanácsolom ezt,mert egyszer én is voltam tízen éves és tudom milyen ha elkap a hév,meg fiatalon a gyakori partner csere is előfordul.
Szerintem a gumi a tuti!
Jó,hogy feltetted ezt a kérdést mert nekem úgy tűnik,hogy fontos számodra a megfelelő védekezés!
Sajnos a nagy átlag nem foglalkozik ilyen csip-csup dolgokkal mint a nemi betegségek,aids ne adj isten nem kívánt terhesség majd megszakítás és társai...
Nekünk bejön a párommal. Mivel csak hétvégén találkozunk, kényelmes is. Ő is és én is tartunk a hormonoktól, és ha majd gyereket szeretnénk, nem szeretnék várni, hogy kitisztuljon a szervezetem, meg rengeteg helyen olvastam, hogy a szedés abbahagyása után felborul a ciklus.
Fizikailag sem okoz kényelmetlenséget se nekem, se a páromnak, de azért mindig kedveskedek neki külön is, hogy tuti jó legyen neki.
Nem értem mit kell itt rinyálni a koton miatt. Érdekes, hogy érvelnek a tabletta mellett, de akkor miért van tele az oldal a fogamzásgátlóval kapcsolatos aggályokkal, hogy sokan nem akarják szedni, mert tönkreteszi a hormonháztartást stb ?
Végül is sokkal jobb összeszedni minden szart, gyereket csinálni 16 évesen, mint gumit húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!