Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Véget vetek az életemnek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget vetek az életemnek, ha így teherbe estem. Szerintetek felelőtlenség volt?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem be az utolsó szemet az első levél tablettából (Volina), és a barátommal minden más védekezés nélkül voltunk együtt... Elméletileg már az első szemtől védett vagyok, de nagyon félek, hogy felelőtlenek voltunk. Szerintetek lehet baj?

20L

2010. szept. 5. 07:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
51%
Mennyi ideje szeded a gyógyszert?
2010. szept. 5. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
és ha mégis teherbe estél, egyből 2 életet is kioltasz?.gratulálok.
2010. szept. 5. 08:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én több,mint 2 éve szedek tabit, eleinte én is bizalmatlan voltam, ha már egy levéllel beszedtél,akkor biztos nincs baj.Ne aggódj.
2010. szept. 5. 08:50
 4/11 JulesM111 ***** válasza:
100%

Az isten izélje már meg ezt a sok idétlen elsőtoszó-bálozó tinit. Kb. ennyi a baj, hogy fel kellene nőni kilány, vagy inkább csak a szádat használni...

Nem kell beszarni, rendben lesz minden.

2010. szept. 5. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Egyet kell értsek a 2.-kal és az utolsóval (Isten nélkül), hogy felvilágosítatlanok a fiatalok. Nálunk a biosz tanár és nekem az anyám és a nagyanyám is tartott felhomályosítást, és mielőtt sexelni kezdtem nődokinál is voltam.

Előbbiektől függetlenül: Én 21 évesen már anyuka voltam, de nem butaságból, hanem szerelemből. 10 éves a nagy fiam, 3 a kicsi és még mindig ua. a pasim.

2010. szept. 5. 10:34
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

A tablettát megveszed. Van benne papír. Általában magyarul.

Ott azt írja, hogy az első (LEGELSŐ) levél szedése alatt más védekezés is kell (koton). Első szemtől nem vagy védett még.

De az utolsó szemnél már kialakult szerintem a védettséged, bár azt a pár napot kibírhattátok volna

2010. szept. 5. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szedek gyógyszert, de kb 20mp alatt kikerestem a betegtájékoztatót amire ez van írva: "Ha a Volina szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia." Gondolom ezt te is olvastad már a betegtájékoztatón. Vagy szerinted hülyeségből van ráírva?
2010. szept. 5. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nyugodj meg, így nem lesz baj, mivel már egy levéllel beszedtél. Általában a legelső szemtől kezdve védenek a gyógyszerek, vagy néha 1-2 hét, baromi ritka az, hogy 1 hónap után még ne legyen védettség, én nem is tudok ilyen szerről. Gondolom vagy lyndinette, vagy sensonette, meliane, yasminelle, gestomix vagy valamelyik gyakori tablettát szeded, szóval nincs mitől félned, nem estél teherbe.
2010. szept. 5. 13:23
 9/11 anonim válasza:
Nekem mikor felírta a doki azt mondta a doki, hogy az 1. hónapban még védekezni kell, de a papírra is rá van írva. Szerintem ez minden fajtára igaz. Am. szerintem ha nem is az 1. szemtől de a 2. héten már véd az, csak nem olyan biztosan mintha már szednéd 2 hónapja.
2010. szept. 6. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Rajta van a tájékoztatókon, hogy első szemtől kezdve védenek. Baromi ritka, hogy első hónapban végig nem véd, ráadásul ő még azt is betartotta. Már az az hónapi peteérését is megszüntette a tabletta.
2010. szept. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!