Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlenség első alkalommal csak gumival védekezni? Vagy mindenki csak így csinálja?
Figyelt kérdés
Olyan rossz, h a tapasztalatlanság mellett ezen is aggódjak.2008. aug. 23. 17:02
1/8 anonim válasza:
A gumi a legbiztonságosabb módja a védekezésnek,se nemi betegséget nem kaphatsz el vele,se teherbe esni nem tudsz,ha nem szakad ki,erre pedig csekély az esély.
2/8 anonim válasza:
Nyugi, elég a gumi. Általában ezzel szoktak védekezni. A megszakításos védekezés a felelőtlenség! És ne aggódj ezen, használjatok gumit, és csak arra koncentrálj, hogy jó legyen:)
3/8 anonim válasza:
Nem felelőtlenség csak gumival védekezni, mi is úgy csináltuk, és nem lett semmi baj. Arra figyeljetek, nehogy véletlenül kiszakadjon (bár megnyugtatásképp írom, nálunk ez még soha nem fordult elő!).
4/8 anonim válasza:
Szia! Esetleg vehetsz még hüvelykúpot. De ha csak a gumi van, az sem gáz. Csak ne feledkezzetek meg róla! :)
5/8 anonim válasza:
Én mindig is gumival védekeztem, az elsőnél is, sosem volt még semmi baj.
6/8 anonim válasza:
mi is csak gumival védekezünk, és bár egyszer kiszakadt, akkor azt is hamar észrevettük, de a biztonság kedvéért szereztünk nekem 72 órás tablettát is. de ez valóban ritkán fordul elő.
7/8 anonim válasza:
Bőven elég, mi első két alkalommal gumit sem használtunk,mondjuk már elég érettek vagyunk h odafigyeljek.,.. Nah és mit ad az isten, mehis jött, semmi baj nem volt belőlle. Szal nem baj.
8/8 anonim válasza:
Mi is gumit használtun kelőször, pofonegyszerű használni, és biztonságos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!